Lunchx
80+ Silver
Dahası
Merhaba iyi forumlar, hali hazirda saglam bir sistemim var sizce Ps5 alinir mi.
HM peki anladim hocam cok tesekkur ederim cevabiniz icin.Öncelikle fps konsolda rahat değil veya oynanmaz algısı çok yanlış. Çok rahatta oynanıyor alışınca. Psn plus koleksiyon evet kalkıyor (9 mayısmış) ama bu bahsedilen koleksiyon ps5 alanların yararlandığı popüler ps4 oyunları. Ps5 alacaklar için güzel bir kampanya idi. Gamepass benzeri normal psn plus abonelikleri devam edecek.
Merhaba iyi forumlar, hali hazirda saglam bir sistemim var sizce Ps5 alinir mi.
Cok rahatmı oynanıyor ? Hocam iyimisniz siz ya spray kontrolü yok one tap yok kamera dönmüyor uzak mesafeye nişan alamıyorsun fps oyunu olarak max fortnite oynamışsiniz dediklerinize göreÖncelikle fps konsolda rahat değil veya oynanmaz algısı çok yanlış. Çok rahatta oynanıyor alışınca. Psn plus koleksiyon evet kalkıyor (9 mayısmış) ama bu bahsedilen koleksiyon ps5 alanların yararlandığı popüler ps4 oyunları. Ps5 alacaklar için güzel bir kampanya idi. Gamepass benzeri normal psn plus abonelikleri devam edecek.
Hocam ne yazik ki yurt disinda yasiyorum.İstanbul - 2.5 Aylık PS5 Standart Sürüm 1216A(Son Versiyon)
Tek kolludur. 12 Aralık 2022'de Vatan Bilgisayar'dan alındı. TR Garantili Kutu ve Fatura Mevcut. İstanbul'da Elden Teslim İsteyene 2. kol(Siyah) 1200 TL farkla satılabilir. 2 TB Harici Disk'te mevcut 600 TL PS Hesabı mevcut; Fifa23(+5M...forum.donanimarsivi.com
Tr cihazı satıyorum pcyi yükselticem
Ayrica hocam acilmis kutulu urunu sifirindan 200 tl fark ile satiyorsunuz sifirini 15.400 tl ye bulabiliyor bu arada akakcede.İstanbul - 2.5 Aylık PS5 Standart Sürüm 1216A(Son Versiyon)
Tek kolludur. 12 Aralık 2022'de Vatan Bilgisayar'dan alındı. TR Garantili Kutu ve Fatura Mevcut. İstanbul'da Elden Teslim İsteyene 2. kol(Siyah) 1200 TL farkla satılabilir. 2 TB Harici Disk'te mevcut 600 TL PS Hesabı mevcut; Fifa23(+5M...forum.donanimarsivi.com
Tr cihazı satıyorum pcyi yükselticem
dostum ithalatçı onlar bu TR cihazı ama fark burdaHocam ne yazik ki yurt disinda yasiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrica hocam acilmis kutulu urunu sifirindan 200 TL fark ile satiyorsunuz sifirini 15.400 TL ye bulabiliyor bu arada akakcede.
Yurt dışında yaşıyorsanız o zaman sizin için mantıklı olmazdostum ithalatçı onlar bu TR cihazı ama fark burda
Peki anladim, evet mantikli olmuyor buradkai fiyattan daha yuksek vermis oluyorum.dostum ithalatçı onlar bu TR cihazı ama fark burda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yurt dışında yaşıyorsanız o zaman sizin için mantıklı olmaz
Ben pc de dahil tüm fps oyunlarını dualshock 4 ile oynuyorum. Rekabetçi oyunları çok sevmiyorum ama ps4 te epey battlefield 1 oynadım, battlefield 5 te oynadım ama 1 kadar değil. Şu an pc de dualshock 4 ile atomic heart oynuyorum. Oynanmıyor olsa yıllardır kumanda ile fps de oynamazdım herhalde. Sen fps oynamayı sadece rekabetçi oyunlar olarak görüyorsan yanlış. Max fortnite diyerek çok yanlış atmışsın, fortnite oynamadım. Kumanda ile fps oynanmaz algısını doğru bulmuyorum. Alışma süreci var, bazıları da alışamadığı için kötülüyor kumandayı.Cok rahatmı oynanıyor ? Hocam iyimisniz siz ya spray kontrolü yok one tap yok kamera dönmüyor uzak mesafeye nişan alamıyorsun fps oyunu olarak max fortnite oynamışsiniz dediklerinize göre
Hocam bendede şuanda ds4 mevcut hikaye oyununu vs öyle oynuyorum şuanda gerek yok gibi ya indirim falan olursa alırım heralde teşekkür ederim vaktinle ayırıp yazdığın içinBen pc de dahil tüm fps oyunlarını dualshock 4 ile oynuyorum. Rekabetçi oyunları çok sevmiyorum ama ps4 te epey battlefield 1 oynadım, battlefield 5 te oynadım ama 1 kadar değil. Şu an pc de dualshock 4 ile atomic heart oynuyorum. Oynanmıyor olsa yıllardır kumanda ile fps de oynamazdım herhalde. Sen fps oynamayı sadece rekabetçi oyunlar olarak görüyorsan yanlış. Max fortnite diyerek çok yanlış atmışsın, fortnite oynamadım. Kumanda ile fps oynanmaz algısını doğru bulmuyorum. Alışma süreci var, bazıları da alışamadığı için kötülüyor kumandayı.
yeni çıkıcak spiderman 2 vs oyunlar için mantıklı olur ama onun dışında mantıklı olmaz beklediğiniz özel sony oyunları varsa alın, yoksa almayınMerhaba iyi forumlar, hali hazirda saglam bir sistemim var sizce Ps5 alinir mi.