Neler Yeni

Playstation 5 Alinir Mi ? ( Cözuldu )

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Merhaba iyi forumlar, hali hazirda saglam bir sistemim var sizce Ps5 alinir mi.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Öncelikle fps konsolda rahat değil veya oynanmaz algısı çok yanlış. Çok rahatta oynanıyor alışınca. Psn plus koleksiyon evet kalkıyor (9 mayısmış) ama bu bahsedilen koleksiyon ps5 alanların yararlandığı popüler ps4 oyunları. Ps5 alacaklar için güzel bir kampanya idi. Gamepass benzeri normal psn plus abonelikleri devam edecek.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Öncelikle fps konsolda rahat değil veya oynanmaz algısı çok yanlış. Çok rahatta oynanıyor alışınca. Psn plus koleksiyon evet kalkıyor (9 mayısmış) ama bu bahsedilen koleksiyon ps5 alanların yararlandığı popüler ps4 oyunları. Ps5 alacaklar için güzel bir kampanya idi. Gamepass benzeri normal psn plus abonelikleri devam edecek.
HM peki anladim hocam cok tesekkur ederim cevabiniz icin.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Merhaba iyi forumlar, hali hazirda saglam bir sistemim var sizce Ps5 alinir mi.

Tr cihazı satıyorum pcyi yükselticem

{ExperElite}

80+ Bronze
Cok rahatmı oynanıyor ? Hocam iyimisniz siz ya spray kontrolü yok one tap yok kamera dönmüyor uzak mesafeye nişan alamıyorsun fps oyunu olarak max fortnite oynamışsiniz dediklerinize göre

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

Hocam ne yazik ki yurt disinda yasiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrica hocam acilmis kutulu urunu sifirindan 200 tl fark ile satiyorsunuz sifirini 15.400 tl ye bulabiliyor bu arada akakcede.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Hocam ne yazik ki yurt disinda yasiyorum.

Ayrica hocam acilmis kutulu urunu sifirindan 200 TL fark ile satiyorsunuz sifirini 15.400 TL ye bulabiliyor bu arada akakcede.
dostum ithalatçı onlar bu TR cihazı ama fark burda

Yurt dışında yaşıyorsanız o zaman sizin için mantıklı olmaz

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

Yurt dışında yaşıyorsanız o zaman sizin için mantıklı olmaz
Peki anladim, evet mantikli olmuyor buradkai fiyattan daha yuksek vermis oluyorum.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
alınır bence. Yatağa yatıp oyun oynamam aşırı güzel bir his.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Cok rahatmı oynanıyor ? Hocam iyimisniz siz ya spray kontrolü yok one tap yok kamera dönmüyor uzak mesafeye nişan alamıyorsun fps oyunu olarak max fortnite oynamışsiniz dediklerinize göre
Ben pc de dahil tüm fps oyunlarını dualshock 4 ile oynuyorum. Rekabetçi oyunları çok sevmiyorum ama ps4 te epey battlefield 1 oynadım, battlefield 5 te oynadım ama 1 kadar değil. Şu an pc de dualshock 4 ile atomic heart oynuyorum. Oynanmıyor olsa yıllardır kumanda ile fps de oynamazdım herhalde. Sen fps oynamayı sadece rekabetçi oyunlar olarak görüyorsan yanlış. Max fortnite diyerek çok yanlış atmışsın, fortnite oynamadım. Kumanda ile fps oynanmaz algısını doğru bulmuyorum. Alışma süreci var, bazıları da alışamadığı için kötülüyor kumandayı.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Ben pc de dahil tüm fps oyunlarını dualshock 4 ile oynuyorum. Rekabetçi oyunları çok sevmiyorum ama ps4 te epey battlefield 1 oynadım, battlefield 5 te oynadım ama 1 kadar değil. Şu an pc de dualshock 4 ile atomic heart oynuyorum. Oynanmıyor olsa yıllardır kumanda ile fps de oynamazdım herhalde. Sen fps oynamayı sadece rekabetçi oyunlar olarak görüyorsan yanlış. Max fortnite diyerek çok yanlış atmışsın, fortnite oynamadım. Kumanda ile fps oynanmaz algısını doğru bulmuyorum. Alışma süreci var, bazıları da alışamadığı için kötülüyor kumandayı.
Hocam bendede şuanda ds4 mevcut hikaye oyununu vs öyle oynuyorum şuanda gerek yok gibi ya indirim falan olursa alırım heralde teşekkür ederim vaktinle ayırıp yazdığın için

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
yeni çıkıcak spiderman 2 vs oyunlar için mantıklı olur ama onun dışında mantıklı olmaz beklediğiniz özel sony oyunları varsa alın, yoksa almayın
Anladim hocam tesekkur ederim yanitiniz icin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,397
Üyeler
165,351
Son üye
drmuhammetdogan
Top Bottom