6000 TL mi ? hahahahahahahaArkadaşlar PS5 in 6000tl bandında çıkması bekleniyor, sizce alınır mı? Ve aldıktan sonra oyunları bir PS4 parası daha harcatır mı?
6000TL çıkarsa iyiArkadaşlar PS5 in 6000tl bandında çıkması bekleniyor, sizce alınır mı? Ve aldıktan sonra oyunları bir PS4 parası daha harcatır mı?
7000'e falan gelicek büyük ihtimal ama ben olsam almazdım ps4 oyunlarının fiyatlarını görüyosun PS5 i sen düşünArkadaşlar PS5 in 6000tl bandında çıkması bekleniyor, sizce alınır mı? Ve aldıktan sonra oyunları bir PS4 parası daha harcatır mı?
6k mı üldürme en az 7 kArkadaşlar PS5 in 6000tl bandında çıkması bekleniyor, sizce alınır mı? Ve aldıktan sonra oyunları bir PS4 parası daha harcatır mı?
6000 tl olarak çıkması biraz mümkün değil gibiArkadaşlar PS5 in 6000tl bandında çıkması bekleniyor, sizce alınır mı? Ve aldıktan sonra oyunları bir PS4 parası daha harcatır mı?
Bende pc toplamayı düşünüyordum fakat 2ay önce zaten yeni bir laptop aldım ve oyunlarda bana yetiyor biraz da konsol deneyimi yaşamak için konsol almaya karar verdim. 6000tl dediğim için kusura bakmayın 7000-8000tl civarı olacakmış.6000TL çıkarsa iyi
Ama o fiyata PC toplarsan oyunları daha ucuza alabilirsin
6000 TL mi ? hahahahahahaha
PS4 pro alabilirsin. Onda da güzel oyunlar var.Bende PC toplamayı düşünüyordum fakat 2ay önce zaten yeni bir laptop aldım ve oyunlarda bana yetiyor biraz da konsol deneyimi yaşamak için konsol almaya karar verdim. 6000tl dediğim için kusura bakmayın 7000-8000tl civarı olacakmış.
zaten eğer laptopun varsa ve yurt dışından getirtmeyeceksen 7.000tl sadece yılda 2-3 exclusive oyuna değmez bence.Bende PC toplamayı düşünüyordum fakat 2ay önce zaten yeni bir laptop aldım ve oyunlarda bana yetiyor biraz da konsol deneyimi yaşamak için konsol almaya karar verdim. 6000tl dediğim için kusura bakmayın 7000-8000tl civarı olacakmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki PS5 çıktığında PS4 Pro hala alınır olurmu? Teknolojinin gerisinde kalırmı?
Hayır alınır ama oyunları çok pahalı bence pc topla daha iyi sonradan belki para biriktirip alırsın. ps4 pro hala taş gibi ama işte 6000 birim paraya yurt dışından taş gibi sistem toplar üstüne ps4 pro alırdın...Bende PC toplamayı düşünüyordum fakat 2ay önce zaten yeni bir laptop aldım ve oyunlarda bana yetiyor biraz da konsol deneyimi yaşamak için konsol almaya karar verdim. 6000tl dediğim için kusura bakmayın 7000-8000tl civarı olacakmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki PS5 çıktığında PS4 Pro hala alınır olurmu? Teknolojinin gerisinde kalırmı?
Hayır alınır ama oyunları çok pahalı bence PC topla daha iyi sonradan belki para biriktirip alırsın. ps4 pro hala taş gibi ama işte 6000 birim paraya yurt dışından taş gibi sistem toplar üstüne ps4 pro alırdın...
Hocam bende PC toplayacaktım ama daha 2 ay önce laptop aldım ve bir daha pc almanın gereksiz olduğunu düşünmeye başladım. Sonuçta yeni pc alırsam 7k tl lik laptopun yüzüne bile bakmam ama PS alırsam ikisiylede oynarım diye düşündümPS 5 e vereceğin parayı git PC topla daha iyi hem oyunlar da daha ucuza gelir
Ne 6000TL'si kardeşim 8000TL den satışa çıkacak 6000TL olsa iyi yine.Arkadaşlar PS5 in 6000tl bandında çıkması bekleniyor, sizce alınır mı? Ve aldıktan sonra oyunları bir PS4 parası daha harcatır mı?