Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Aklıma esiyor da PS5 almak, almak mantıklı mı? Zaten PS5 almak istiyorsam Exclusive oyunlar için alırım da almak mantıklı mı?
çoh pahalıBen alıcak olsam xbox alırdım sanırım.
ama ps5 de alınır
Ben alsam Xbox alırdım. Ps4 kullandım güzel değil bence.Aklıma esiyor da PS5 almak, almak mantıklı mı? Zaten PS5 almak istiyorsam Exclusive oyunlar için alırım da almak mantıklı mı?
Ben alıcak olsam xbox alırdım sanırım.
ama ps5 de alınır
Şimdi ki sistemin ne?Ya zaten Exclusive sevdiğim için bu ps2 varken keçili bir oyun vardı o heralde yenisi çıkacakmış. God of War filan çıkacağı için alasım var. Ama işte kararsızım. 2 seçeneğim var Ekran kartını satıp üstüne 4-5k daha koyup RTX 3070 ve işlemci de alabilirim ama zaten PC var bilemedim hiç.
Kendini kapatma sorunları varmış. Sen bilirsin.Ya zaten Exclusive sevdiğim için bu ps2 varken keçili bir oyun vardı o heralde yenisi çıkacakmış. God of War filan çıkacağı için alasım var. Ama işte kararsızım. 2 seçeneğim var Ekran kartını satıp üstüne 4-5k daha koyup RTX 3070 ve işlemci de alabilirim ama zaten PC var bilemedim hiç.
R5 3600XŞimdi ki sistemin ne?
Hocam bizim inceleme kanalları ilk biz yayınlayalım diye uğraşıyorlar detaylı inceleseler ne güzel olacak...Kendini kapatma sorunları varmış. Sen bilirsin.
bence sistemin gayet iyi 3070 geçmene gerek yokR5 3600X
B550
RTX 2070 Super
Benim param olsa alırım ama bu seferde oyunlar çok pahalıAklıma esiyor da PS5 almak, almak mantıklı mı? Zaten PS5 almak istiyorsam Exclusive oyunlar için alırım da almak mantıklı mı?
Sistemin iyiymiş ps5 al benceR5 3600X
B550
RTX 2070 Super
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bizim inceleme kanalları ilk biz yayınlayalım diye uğraşıyorlar detaylı inceleseler ne güzel olacak...
Tam incelemesini yapınca 3-4 aya tüm parayı kesinleştiririm alırım.bence sistemin gayet iyi 3070 geçmene gerek yok
istediğin oyunları oynamak istiyosan alını bence ps5