Neler Yeni

Playstation 5 Digital 1 TB 12.500₺, Philips EP5543/80 Espresso Makinesi 12.500₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Mağaza hacklenmiş arkadaşlar. Beni N11 destek diye bir numaradan biri aradı bir telefon numarası ile diyor ki aynı ürünü 98 kişi satın almış ve kartlardaki para açığa alınmış tarzı bir şey dedi. Siparişi iptal etmemi ve havale ile para göndermemi istediler.
Sakın gönderme arayan numara dolandırıcı.

Satın alım yaptım n11 den arıyoruz diye aradılar ürünü kredi kartıyla satamıyorlarmış iptal edip havale yapmamız gerekiyormuş felan vs. Saolun kendi dolandırıcım var dedim 😅

Arkadaşlar öyle bir şey olamaz kart ile ödeme açığa alındı vs. kimseye ibandan atmayın parayı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satın alım yaptım n11 den arıyoruz diye aradılar ürünü kredi kartıyla satamıyorlarmış iptal edip havale yapmamız gerekiyormuş felan vs. Saolun kendi dolandırıcım var dedim 😅
İyi yapmışsın :D

1723912366581.png

Açmayın, bloklayıp reportlayın :)

Az önce beni de aradı aynı kişi çocuğun teki sesi zaten çok komikti :D

Mağaza hacklenmiş arkadaşlar. Beni N11 destek diye bir numaradan biri aradı bir telefon numarası ile diyor ki aynı ürünü 98 kişi satın almış ve kartlardaki para açığa alınmış tarzı bir şey dedi. Siparişi iptal etmemi ve havale ile para göndermemi istediler.
Aynı şekil benimde aradılar. Bende bizim kendi dolandırıcımız var kardes sağol dedim. Ağzını bozup küfür etmeye başladı it 😀

Aynı şekil benimde aradılar. Bende bizim kendi dolandırıcımız var kardes sağol dedim. Ağzını bozup küfür etmeye başladı it 😀
Sende sallasaydın iki tane rahatlardın. Stres atmak için söveydin.

Mala uatar gibi dinledim IBAN vs attı küfür ettim kapattım sonra mesaj yazdı hesabınız kalıcı kapanacak diye ahahahaha

Gerekli numarayı ekran görüntüsü alarak

[email protected]'a mail atın hocam gerekli işlemler yetkili kişiler tarafından hızlı şekilde yapılsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mala uatar gibi dinledim IBAN vs attı küfür ettim kapattım sonra mesaj yazdı hesabınız kalıcı kapanacak diye ahahahaha
IBAN vs duruyorsa atarmisin bana isim var kendisi ile hatta ekran görüntüsü atın konuşmanın ben ugrasicam biraz onunla 😉

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri