Shorty
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Trendyoldan dualsense 5 siyah aldım ama orijinal mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.(Üstünde hafiff çizikler var.) Çizikl olan yeri kalemle belirttim.
birde tuşlara basarken video atarmısın en çok oradan anlaşılıyor.kendi orijinal kolumla seninkini karşılaştırdım arkadaki amblemlerin bazıları farklı ve daha silik benimki (yüksek ihtimal çakma)
Orjinaldir. Yazıların yerlerinde ufak farklılıklar var ama yazılar doğru. Fontlarıda kalıklıklarıda aynıTrendyoldan dualsense 5 siyah aldım ama orijinal mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.(Üstünde hafiff çizikler var.) Çizikl olan yeri kalemle belirttim.
Her zaman aynı olmuyor yazılar değişebiliyorkendi orijinal kolumla seninkini karşılaştırdım arkadaki amblemlerin bazıları farklı ve daha silik benimki (yüksek ihtimal çakma)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde tuşlara basarken video atarmısın en çok oradan anlaşılıyor.
Kolun yüzeyi ve tasarımıda doğru gözüküyor.Trendyoldan dualsense 5 siyah aldım ama orijinal mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.(Üstünde hafiff çizikler var.) Çizikl olan yeri kalemle belirttim.
Uzun olduğundan dolayı atamıyorumkendi orijinal kolumla seninkini karşılaştırdım arkadaki amblemlerin bazıları farklı ve daha silik benimki (yüksek ihtimal çakma)
birde tuşlara basarken video atarmısın en çok oradan anlaşılıyor.
yazılar farklı oluyorsa tamam ben olsam qr kodu okuturumOrjinaldir. Yazıların yerlerinde ufak farklılıklar var ama yazılar doğru. Fontlarıda kalıklıklarıda aynı
Her zaman aynı olmuyor yazılar değişebiliyor
Kolun yüzeyi ve tasarımıda doğru gözüküyor.
videoyu YouTube at sonra buraya linkini atUzun olduğundan dolayı atamıyorum
telefonun iOS ise direk kamerayı aç okur yada bir tane qr okutucu programı indir telefona oradan okut okuması lazımqr kodu bir siteden mi okutacağım
Dolandırıcı yuvası Trendyoldan almasaydınız keşke. Sahtecilere izin veriyorlar, iade ettiğim ürünlerin satıcılarına bakıyorum hala daha adamlar satış yapmaya devam ediyor.Trendyoldan dualsense 5 siyah aldım ama orijinal mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.(Üstünde hafiff çizikler var.) Çizikl olan yeri kalemle belirttim.
yazılar farklı oluyorsa tamam ben olsam qr kodu okuturum
videoyu YouTube at sonra buraya linkini at
iade edip mediamarkt'tan alıcamDolandırıcı yuvası Trendyoldan almasaydınız keşke. Sahtecilere izin veriyorlar, iade ettiğim ürünlerin satıcılarına bakıyorum hala daha adamlar satış yapmaya devam ediyor.
ürün orijinal büyük ihtimal bencede iade et hemde çizikliMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sony garanti sorgulama sitesinden baktım ve ürünün garantisinin çoktan bittiğini gördüm hemen iade ediyorum
iade edip mediamarkt'tan alıcam
Ürün orijinal ama demek 2. el göndermişler. Her türlü bi hıyarlık varMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sony garanti sorgulama sitesinden baktım ve ürünün garantisinin çoktan bittiğini gördüm hemen iade ediyorum
Mağazayı araştır bence garanti süresi genelde mağazaya giriş tarihinden başlar. Ama asıl olan fatura tarihidir.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam garantiyi nereden sorguladınız bende bakmak istiyyorumMesajlar otomatik olarak birleştirildi: