10.000 TL olsa alamazdık, iyi fiyat vermişsiniz.Çok iyi fiyatlar söylemişsiniz. Ben Tahminde bulunayım 9999 TL yazın kenara
10.000 TL olsa alamazdık, iyi fiyat vermişsiniz.
boş yapma, tabi ki kötü, ben ona kızmıyorum, ben bunu suçunun devlete atılmasına kızıyorum.@BMW_M4 eğonomimiz çoğ iyi di mi.
benim babam yurt parası ödemek için düğün salonunda bulaşık yıkadı ve bu maaşı alıyor, siz de bir üni. bitirseydiniz bakalım kim geçinemiyomuşİyi tabi, ülkede herkes 5000 TL maaş alıyor, iki ay biriktirsen alırsın. Süper güç TÜRKİYE (!)
Haklısın suç devlette değil, suç bizde (!) Allah bizim belamızı versin, bütün bu berbat ekonomi halk yüzünden (!)boş yapma, tabi ki kötü, ben ona kızmıyorum, ben bunu suçunun devlete atılmasına kızıyorum.
halk üretmiyo, devlet mi üretmiyo,Haklısın suç devlette değil, suç bizde (!) Allah bizim belamızı versin, bütün bu berbat ekonomi halk yüzünden (!)
Ya kk şimdi birileri var aga işte böyle yılan derisi çanta falan neyse ben devlet işte bana da 2 tane al.449 dolar = 3062 biz bunu kendimize aliyoruz tamamda digerini kime aldik ?
kıskan, vallaha artık boş insanları kafaya takmıyorum yazdıkları bir işe yaramıyor.Haklısın suç devlette değil, suç bizde (!) Allah bizim belamızı versin, bütün bu berbat ekonomi halk yüzünden (!)
Devlet her şeyi düzgün yapıyor, hiç bir hatası yok (!)
Hahahaha. Üretim nerede yapılıyor biliyor musun ? Fabrikalarda.halk üretmiyo, devlet mi üretmiyo,
kanıt yeter sanırım, halk bilinçli %54 oy oranı, yeter mi, gerçi napacam ya, boş insanlar anlamaz.Hahahaha. Üretim nerede yapılıyor biliyor musun ? Fabrikalarda.
Peki senden ricam bir araştırıp gelir misin, şu anki devlet şimdiye kadar kaç yüz tane fabrikayı dışarıya sattı.
Ne yilan derili cantami knk bende yok ooYa kk şimdi birileri var aga işte böyle yılan derisi çanta falan neyse ben devlet işte bana da 2 tane al.