imzanda ki sistem varken gereksiz bncePlayStation 5 Türkiye deki haklarını bikom aldı fiyatlar düşermi yoksa şuan aliyimmi
özel oyunlar gereksiz pahalı bnceGerek var bence özel oyunlar için
İmzamdaki sistemim varken aldım 4k tv de kullanıyorum iyi ki almışım diyorum pc yi canım fps çekince açıyorum sadece. Oyunları arkadaşımla ps kardeşliği yaparak aldım mesela diablo 4 880 tl ye indirime girmişti 440 440 bölüştük aynı anda oyuna filanda girip beraber oynayabiliyoruz bu şekilde gow ragnarok, tlau part 1 & 2 filan çoğu oyunu aldım ayrıca 15 aylıkta ps plus extra aldık hepsi yarıya yarıya çevrende kullanan varsa bu şekilde yapabilirsin.150tlye hesaplar satılıyor last of us için ayrı god of war için ayri öyle alıp oynicam onun dışı indirimdeyken alırım sonynin oyunları aşırı hoşuma gidiyo defalarca bitiriyorum
Senelik PS+ Extra al son çıkanlar hariç tüm Exclusiveleri oynarsın. Son çıkanlar da yavaş yavaş ekleniyor ama hesap da alabilirsin.150tlye hesaplar satılıyor last of us için ayrı god of war için ayri öyle alıp oynicam onun dışı indirimdeyken alırım sonynin oyunları aşırı hoşuma gidiyo defalarca bitiriyorum
Valla emin ol kanka gereksiz değil exc oyunların nerdeyse hepsinin portu bozuk ve klavye mouse ile hissiyatları kütük gibiimzanda ki sistem varken gereksiz bnce
2300TL sanırım şuan.Kaç para senelik