knk sırf fifa oynamak için ps alınmaz , bide istiyosan ortak kullanım hesap satan siteler var ps plus extra 6 aylık 300 civarında bulabilirsin. ordan ubisoft klasiklerini falan oynarsın. bide güzel ps hit oyunlarıda geliyor onlarıda oynar keyfine bakarsın oyun parasını ben olsam dert etmem dediğimi yaparım.Kral haklısın evet ama çok oyun oynayan biri değilim bi fifa alırım bir de belki forza ama doğru söylüyorsun gerçekten pahalı series x mevzusunda da playstationu yurt dışından getirticem o yüzden seriesi alamam
Güzel mantık fakat bunlarda Online olmuyor değil mi ayrıca ban riski falan yok muknk sırf fifa oynamak için ps alınmaz , bide istiyosan ortak kullanım hesap satan siteler var ps plus extra 6 aylık 300 civarında bulabilirsin. ordan ubisoft klasiklerini falan oynarsın. bide güzel ps hit oyunlarıda geliyor onlarıda oynar keyfine bakarsın oyun parasını ben olsam dert etmem dediğimi yaparım.
Alıntıyı görüntüle
yukarıdaki gibi direk oyun satanlarda var karar verirken göz önünde bulundur
online giremiyorsun evet. Ban riski derken neyin banından bahsettin anlamadımGüzel mantık fakat bunlarda Online olmuyor değil mi ayrıca ban riski falan yok mu
Xbox series x verirsin daha iyips5 sakın alma oyunlara mega zam geldi 3500 tl oldu oyunlar oyunalra ödeyecek paran varsa al
Bilmem ps hesabına falanonline giremiyorsun evet. Ban riski derken neyin banından bahsettin anlamadım