Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Rica ederim^^Tamamdır teşekkür ederim.
Rica ederim^^Tamamdır teşekkür ederim.
Şahsen benim alıcak bütçem olsa PS5' i tercih ederdim.Sizce hangisi?
konu bayağı ilerlemiş ama kağıt üzeri verilere bakıcak olursak xbox daha hızlı bir cihaz ve xbox gamepass var yani cihazı aldıktan zonra bir bütçe sıkıntınız olur oyun alamazsan bu platformdan aylık değişecek sekilde oyunları sınırlı süreliğine oynayabilirsin ps5 tarafına bakıcak olursak adamlar gamepad de devrim yaratacak bir özellik yaptılar fakat şuan destekleyten oyun sayısı çok az sırıf o yüzden alınmaz ama ps tarafının artısı ps cihazlarına özel yapılan oyunlar çok daha güzel oluyor örnek last of us god of war gibi oyunlar bu yüzden ps alınabilirSizce hangisi?
ps tarafında gamepass benzeri sistem gelecek ayrıca xbox da ÜCRETSİZ OLAN ONLİNE oyunlarıda live gold satın alamdan oynayamazsın (fortnite,apex vb.) ama ps de ücretsiz olanların online nını oynayabilirsin ama ücretli olanları oynayamazsın (bf5 cod vb.)Sizce hangisi?
Exc oyunlar kolay kolay düşmez. 3 yıl sonra da şimdiden aşırı farkı olmaz.en iyisi şuan xbox series s 3 yıl sonra ex oyunlar ucuzladıktan sonra ps5 go brr
Playstation daki oyunlar daha güzel bir de sony xbox game pass gibi bir sistem uzerinde çalıştıklarını açıkladı ama şu an stoklarda sadece series x ben ps5 alırdım.Sizce hangisi?