Playstation 5 Pro vs Xbox Series X

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
328
GTA 6 için konsol almayı düşünüyorum fakat Playstation 5 Pro'lar feci pahalı, bunun yerine 2. El Xbox Series X almayı düşünüyorum GTA 6'yı kaldırır mı?

GTA 6 için konsol almayı düşünüyorum fakat Playstation 5 Pro'lar feci pahalı, bunun yerine 2. El Xbox Series X almayı düşünüyorum GTA 6'yı kaldırır mı?
GTA 6 ps 5 pro sadece 60 FPS olucak diye şeyler gördüm ki PS 5 e rakip series x

xbox series serisi 2025 tarihi ile mezarlık oldugu için gta 6 için ps5 pro harici bakma bile

xbox series serisi 2025 tarihi ile mezarlık oldugu için gta 6 için ps5 pro harici bakma bile
Fiyatı bayağı yüksek geldi bi konsola 40 verilir mi bilemedim, düz Ps5, 1080p'de 60 fps verir mi acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GTA 6 ps 5 pro sadece 60 FPS olucak diye şeyler gördüm ki PS 5 e rakip series x
Düz Ps5'de mi 60 fps olur diyorsunuz hocam?

Fiyatı bayağı yüksek geldi bi konsola 40 verilir mi bilemedim, düz Ps5, 1080p'de 60 fps verir mi acaba?
xbox series x alsan yanal masraf astronomik fazla pro nun 2x fazla para ödemen lazım

2. ps5 alsanda yanal ssd masrafın var

Neyse artık Youtube'dan izleriz ya :peeposad2:
yapacak bir şey yok üzgünüm hevesinizi kırmak istemem ama

series x alsanız xbox gamepass olmadan hiçbirşey aylık 800 tl senelik 9600 tl

series x alsan cihaz harici pil alıp çalıştırman gerekiyor 4 adet sarjlı pil ve makinasını alman gerekiyor

3. cihaz 1 tb olsada sana 800 gb kalıyor oda yetmiyor xbox a özel ssd si var card seklinde mega pahalı

4. oyunları monitörden oynuyorsan kulaklık şart

bunları ekleyince zaten pronun çok üstü para ödemiş oluyorsun

pro alınca direkt 2 tb geliyor kollar pill içinde dahil sen sadece gidiyorsun ps plus ekstra + ea play alıp takılıcaksın

+ oyunları monitörden oynuyorsan kulaklık şart

Hayatı boyunca Xbox kullanmış biri olacak PS almanı öneririm çünkü Xbox yeni nesil konsol daha fazla üretmeyecek nedenini Enis Kirazoğlu'nun videosundan öğrenebilirsin. Konsol satmak yerine daha çok oyun ve ürün satmayı planlıyorlar. Özel oyun mantığı da kalmadı her oyun PC ve PS ye çıkıyor zaten Xbox tarafında

Hayatı boyunca Xbox kullanmış biri olacak PS almanı öneririm çünkü Xbox yeni nesil konsol daha fazla üretmeyecek nedenini Enis Kirazoğlu'nun videosundan öğrenebilirsin. Konsol satmak yerine daha çok oyun ve ürün satmayı planlıyorlar. Özel oyun mantığı da kalmadı her oyun PC ve PS ye çıkıyor zaten Xbox tarafında
Aynen o videoyu gördüm, saçma sapan şekilde pc üretip online'a gireceklermiş, umarım bu kararlarından dönerler yoksa playstation rekabet olmadığından dolayı çok berbat hale gelir.

series x alsan cihaz harici pil alıp çalıştırman gerekiyor 4 adet sarjlı pil ve makinasını alman gerekiyor

3. cihaz 1 tb olsada sana 800 gb kalıyor oda yetmiyor xbox a özel ssd si var card seklinde mega pahalı

pro alınca direkt 2 tb geliyor kollar pill içinde dahil sen sadece gidiyorsun ps plus ekstra + ea play alıp takılıcaksın

Gta 6 ortalama kaç gb olurki hocam?
700 GB'ı geçer mi acaba? Şu ssd olayı kötü oldu ya.
Kulaklık vs. Var her şey.

Aynen o videoyu gördüm, saçma sapan şekilde pc üretip online'a gireceklermiş, umarım bu kararlarından dönerler yoksa playstation rekabet olmadığından dolayı çok berbat hale gelir.

Gta 6 ortalama kaç gb olurki hocam?
700 GB'ı geçer mi acaba? Şu ssd olayı kötü oldu ya.
Kulaklık vs. Var her şey.
Sadece gta6 olarak niye bakıyorsun başka oyunlarda var illaki oynayacaksın tek oyun için cihaz alınmaz

Tahmini cod gibi kötü oyunlar 300 gb ise gta 6 gibi byük çapta oyun 350 gb olur gibi

Hocam monitörden oynuyorsanız kulaklık şart demişsiniz de pro için de mi bu geçerli
Smart monitörüm+soundbarım var hdmi arc ile monitöre bağlı ses çıkışı alamaz mıyım ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,516
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri