GTA 6 ps 5 pro sadece 60 FPS olucak diye şeyler gördüm ki PS 5 e rakip series xGTA 6 için konsol almayı düşünüyorum fakat Playstation 5 Pro'lar feci pahalı, bunun yerine 2. El Xbox Series X almayı düşünüyorum GTA 6'yı kaldırır mı?
xbox series serisi 2025 tarihi ile mezarlık oldugu için gta 6 için ps5 pro harici bakma bileGTA 6 için konsol almayı düşünüyorum fakat Playstation 5 Pro'lar feci pahalı, bunun yerine 2. El Xbox Series X almayı düşünüyorum GTA 6'yı kaldırır mı?
Fiyatı bayağı yüksek geldi bi konsola 40 verilir mi bilemedim, düz Ps5, 1080p'de 60 fps verir mi acaba?xbox series serisi 2025 tarihi ile mezarlık oldugu için gta 6 için ps5 pro harici bakma bile
Düz Ps5'de mi 60 fps olur diyorsunuz hocam?GTA 6 ps 5 pro sadece 60 FPS olucak diye şeyler gördüm ki PS 5 e rakip series x
xbox series x alsan yanal masraf astronomik fazla pro nun 2x fazla para ödemen lazımFiyatı bayağı yüksek geldi bi konsola 40 verilir mi bilemedim, düz Ps5, 1080p'de 60 fps verir mi acaba?
yapacak bir şey yok üzgünüm hevesinizi kırmak istemem amaNeyse artık Youtube'dan izleriz ya![]()
Aynen o videoyu gördüm, saçma sapan şekilde pc üretip online'a gireceklermiş, umarım bu kararlarından dönerler yoksa playstation rekabet olmadığından dolayı çok berbat hale gelir.Hayatı boyunca Xbox kullanmış biri olacak PS almanı öneririm çünkü Xbox yeni nesil konsol daha fazla üretmeyecek nedenini Enis Kirazoğlu'nun videosundan öğrenebilirsin. Konsol satmak yerine daha çok oyun ve ürün satmayı planlıyorlar. Özel oyun mantığı da kalmadı her oyun PC ve PS ye çıkıyor zaten Xbox tarafında
Gta 6 ortalama kaç gb olurki hocam?yapacak bir şey yok üzgünüm hevesinizi kırmak istemem ama
series x alsanız xbox gamepass olmadan hiçbirşey aylık 800 tl senelik 9600 tl
series x alsan cihaz harici pil alıp çalıştırman gerekiyor 4 adet sarjlı pil ve makinasını alman gerekiyor
3. cihaz 1 tb olsada sana 800 gb kalıyor oda yetmiyor xbox a özel ssd si var card seklinde mega pahalı
4. oyunları monitörden oynuyorsan kulaklık şart
bunları ekleyince zaten pronun çok üstü para ödemiş oluyorsun
pro alınca direkt 2 tb geliyor kollar pill içinde dahil sen sadece gidiyorsun ps plus ekstra + ea play alıp takılıcaksın
+ oyunları monitörden oynuyorsan kulaklık şart
Sadece gta6 olarak niye bakıyorsun başka oyunlarda var illaki oynayacaksın tek oyun için cihaz alınmazAynen o videoyu gördüm, saçma sapan şekilde pc üretip online'a gireceklermiş, umarım bu kararlarından dönerler yoksa playstation rekabet olmadığından dolayı çok berbat hale gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gta 6 ortalama kaç gb olurki hocam?
700 GB'ı geçer mi acaba? Şu ssd olayı kötü oldu ya.
Kulaklık vs. Var her şey.
Hocam monitörden oynuyorsanız kulaklık şart demişsiniz de pro için de mi bu geçerliyapacak bir şey yok üzgünüm hevesinizi kırmak istemem ama
series x alsanız xbox gamepass olmadan hiçbirşey aylık 800 tl senelik 9600 tl
series x alsan cihaz harici pil alıp çalıştırman gerekiyor 4 adet sarjlı pil ve makinasını alman gerekiyor
3. cihaz 1 tb olsada sana 800 gb kalıyor oda yetmiyor xbox a özel ssd si var card seklinde mega pahalı
4. oyunları monitörden oynuyorsan kulaklık şart
bunları ekleyince zaten pronun çok üstü para ödemiş oluyorsun
pro alınca direkt 2 tb geliyor kollar pill içinde dahil sen sadece gidiyorsun ps plus ekstra + ea play alıp takılıcaksın
+ oyunları monitörden oynuyorsan kulaklık şart