Playstation 5 sahipleri toplanın

Mertdvrim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
801
fc 26 ultimate sürüm sizde şuan ne kadar gözüküyor gençler uygulamadan bakmayın. Ps girip bakın

fc 26 ultimate sürüm sizde şuan ne kadar gözüküyor gençler uygulamadan bakmayın. Ps girip bakın
hocam selamlar kusura bakmayın konuyla alakasız da ben de ps 5 almayı düşünüyorum da sizin cihazınız tr den mi aldınız yoksa yurt dışından mı birde slim mi önerirsiniz fat kasa mı başka tavsiyeleriniz de varsa paylaşır mısınz

hocam selamlar kusura bakmayın konuyla alakasız da ben de ps 5 almayı düşünüyorum da sizin cihazınız tr den mi aldınız yoksa yurt dışından mı birde slim mi önerirsiniz fat kasa mı başka tavsiyeleriniz de varsa paylaşır mısınz
Usta bende normal ps5 var çok memnunum sessiz slim biraz daha sesli çalışıyor ufak olduğu için ama gb si fazla ikiside iş görür Tt garantili al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 2.400 şuan bana özel mi anlamadım

3000 TL.

Usta bende normal ps5 var çok memnunum sessiz slim biraz daha sesli çalışıyor ufak olduğu için ama gb si fazla ikiside iş görür Tt garantili al

Bende 2.400 şuan bana özel mi anlamadım

Elinde FC25 falan var mı?

Ps açıp mağazaya bakınca 2.400 telefondan uygulamadan bakınca 4 k yazıyor çözemedim

PS Store'de olur öyle şeyler. Örneğin siteden oyun alırken, eğer oyun PS Plus'taysa seni direkt abonelik sayfasına atıyor. Uygulamada ise sepete gidip oyunu alabiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,658
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri