Neler Yeni

PlayStation 5te hangi oyunları almalıyım

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Geçenlerde PlayStation 5 sipariş ettim hayatımdaki ilk konsolun olucak önceki deneyimlerin PlayStation cafelerde pes ve FIFA var bir tek diğer younlar konusunda pek bilgim yok 1800 lira civarı şuan PlayStation oyunlarına bütçem var bu bütçeyle bana 1 1.5 ay sıkmadan dayanabilcek oyun önerileriniz var mı (god of War vb. Gibi bilindik oyunları biliyorum ama onlar seri halinde gittikleri için pek başlama taraftarı değilim çünkü hikayenin tam ortasından başlayamak biraz kafa karıştırıcı olucak benim açımdan)
Gow ün ilk oyunları hikaye ozetlerini izle sonra al Ragnarok çıkınca onu da al last of us serisini al 1.nin remakeide çıkıyo horizon alabilirsin online seviyosan call of duty alabilirsin ama hikayesi için alınmaz

Enisu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enis Uysal
Gow,Tlou,Bloodborne,Uncharted serisi bunların hepsi harika oyunlardır,tavsiyem gidip üyelik alman yıllık bu dediğim oyunlar artık üyeliğin içinden çıkmaz tek tek almaya çalışsan 700 lirayı geçer bunlar.

eXo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
.....
Gowu cidden merak ediyorum büyük ihtimalle Alıcam horizonu duydum ama dikkatimi çekmedi tekrar bakicam tavsiyelerin için teşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gow,Tlou,Bloodborne,Uncharted serisi bunların hepsi harika oyunlardır,tavsiyem gidip üyelik alman yıllık bu dediğim oyunlar artık üyeliğin içinden çıkmaz tek tek almaya çalışsan 700 lirayı geçer bunlar.
Kanka biliyorum ama bu serilerin ortasından başlamak biraz kafa karıştırıcı olucak unchertad mesela ama YouTube'dan özetlerini izleyebilirim

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Hocam kalıcı istemişsiniz ama bence de ps+ alıp deneyimleyin. Gayet güzel bir sistem

Techno08

80+ Gold
Gowu cidden merak ediyorum büyük ihtimalle Alıcam horizonu duydum ama dikkatimi çekmedi tekrar bakicam tavsiyelerin için teşekürler

Kanka biliyorum ama bu serilerin ortasından başlamak biraz kafa karıştırıcı olucak unchertad mesela ama YouTube'dan özetlerini izleyebilirim

God of war'ı oynadım 4k 60 fps olarak müthiş kesinlikle oyna. Ragnarok da eğer ps deluxe gelirse oynayacağım yoksa da parayı kıyıp alacağım

Enisu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enis Uysal

Öyle bir hata yapma uncharted’ın en efsane oyunları 2 ve 3 olduğu için dimdirek 4’den girersen büyük ihtimal gram zevk almazsın,zaten Uncharted’ı en iyi yapan şey hikaye işkeyişi ve karakterleri o yüzden ilk oyunları da oyna bence.

efekoray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Koray Güneş
Geçenlerde PlayStation 5 sipariş ettim hayatımdaki ilk konsolun olucak önceki deneyimlerin PlayStation cafelerde pes ve FIFA var bir tek diğer younlar konusunda pek bilgim yok 1800 lira civarı şuan PlayStation oyunlarına bütçem var bu bütçeyle bana 1 1.5 ay sıkmadan dayanabilcek oyun önerileriniz var mı (god of War vb. Gibi bilindik oyunları biliyorum ama onlar seri halinde gittikleri için pek başlama taraftarı değilim çünkü hikayenin tam ortasından başlayamak biraz kafa karıştırıcı olucak benim açımdan)
god of war öyle bi oyun değil fazla alakası yok önceki oyunarla 11 eylülde yeni oyunu çıkıo kesinlikle alıp oynamanı tercih ederim

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
1000 geçer rahatça

eXo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
.....
Rdr 2,Witcher 3 ne günlere duruyor?
Witcher 3 yeni aklına geldi onuda denemek istiyorum evet

Öyle bir hata yapma uncharted’ın en efsane oyunları 2 ve 3 olduğu için dimdirek 4’den girersen büyük ihtimal gram zevk almazsın,zaten Uncharted’ı en iyi yapan şey hikaye işkeyişi ve karakterleri o yüzden ilk oyunları da oyna bence.
İlk oyunları oynayabileceğim bir cihaz yok elimde

1000 geçer rahatça
1800 lira bütçem var kanka

god of war öyle bi oyun değil fazla alakası yok önceki oyunarla 11 eylülde yeni oyunu çıkıo kesinlikle alıp oynamanı tercih ederim
Direk ragranorla başlasam sorun olmaz mı bilemiyorum mükemmel bir oyun ama ne olursa olsun Alıcam yinede ama belki öbür ay alabilirim

Enisu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enis Uysal
Witcher 3 yeni aklına geldi onuda denemek istiyorum evet

İlk oyunları oynayabileceğim bir cihaz yok elimde

1800 lira bütçem var kanka

Direk ragranorla başlasam sorun olmaz mı bilemiyorum mükemmel bir oyun ama ne olursa olsun Alıcam yinede ama belki öbür ay alabilirim
Merhaba eski uncharted oyunlarını da ps5 üzerinden oynayabilirsin hatta neredeyse bütün ps4’e çıkmış oyunları aynı zamanda ps5 üxerinden oynayabilirsin,gow (2018) oyna bu arada es geçme.

eXo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
.....
Merhaba eski uncharted oyunlarını da ps5 üzerinden oynayabilirsin hatta neredeyse bütün ps4’e çıkmış oyunları aynı zamanda ps5 üxerinden oynayabilirsin,gow (2018) oyna bu arada es geçme.
Bakıcam kanka tavsiyelerin için teşekürler

Kanka bir sorum daha olucak PlayStation disklerini nerden bulabilirim en rahat internetten

Son düzenleme:

Enisu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enis Uysal
Bakıcam kanka tavsiyelerin için teşekürler

Kanka bir sorum daha olucak PlayStation disklerini nerden bulabilirim en rahat internetten
Kanka şöyle diyeyim sıfır almak istersen medimarkt,teknosa gibi yerlere bulaşma bunlar genellikle pahalıya satar,Amazon veya hepsiburada üzerinden alabilirsin ama benim sana tavsiyem eğer diskli alacaksan 2.el alman olur çünkü daha ucuza geliyor.Dolap veya sahibinden üzerinden alabilirsiniz.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Uncharted serisini kesinlikle oynamanı öneririm. Benim en beğendiğim seri. Onun dışında GOW, TLOU, Ghost Of Tsushima, Spıderman de güzel oyunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,456
Üyeler
164,500
Son üye
catooovlog