Artctic mx 6İlk soru başlıkta 2.soru ise alacağım termal macunu Mayıs sonlarına doğru kullancam kururmu peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe 300 TL
sony ps5 için sıvı metal kullanıyor ondan sıvı metal kullanmaya devam etmenizin daha iyi olacağını düşünüyorum ondan Thermal Grizzly Conductonaut öneriyorumİlk soru başlıkta 2.soru ise alacağım termal macunu Mayıs sonlarına doğru kullancam kururmu peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe 300 TL
İmzada PS4 yazıyor hocamsony ps5 için sıvı metal kullanıyor ondan sıvı metal kullanmaya devam etmenizin daha iyi olacağını düşünüyorum ondan Thermal Grizzly Conductonaut öneriyorum
ona dikkat etmedim ama her ikisi içinde sıvı metal daha iyi olacaktır sony ps4 proda sıvı metale geçiş yaptı çünkü ama şu da var ki termal macun kullanmanızında herhangi bir sorunu olmaz tabiİmzada PS4 yazıyor hocam
PS4 fat kullanıyorumona dikkat etmedim ama her ikisi içinde sıvı metal daha iyi olacaktır sony ps4 proda sıvı metale geçiş yaptı çünkü ama şu da var ki termal macun kullanmanızında herhangi bir sorunu olmaz tabi
fat kullandığının farkındayım ben sadece öneri veriyorum sanaPS4 fat kullanıyorum