PlayStation NOW Türkiye Neden Hala Gelmiyor

Reaksiyon skoru
9
daha önce açtığım başlıklara bakarsanız Türkçe oyun yerel oyun gibi bana söylenen şu alım güçü tamam herkes ps5 alamaz ancak ps now alır abi neden ekonomik olarak güçlü olan ülkelere now kuruyorsun gel işte Türkiyeye herkesin zaten android tv var abi kur oraya ps now al birtane 100 150 tllik kol oynamaya başla aylık bir paket yap yada yıllık sonra Türkçe dublajı da alt yazıyı da gitir..

gerçekten neden gelmiyor...

daha önce açtığım başlıklara bakarsanız Türkçe oyun yerel oyun gibi bana söylenen şu alım güçü tamam herkes ps5 alamaz ancak ps now alır abi neden ekonomik olarak güçlü olan ülkelere now kuruyorsun gel işte Türkiyeye herkesin zaten android tv var abi kur oraya ps now al birtane 100 150 tllik kol oynamaya başla aylık bir paket yap yada yıllık sonra Türkçe dublajı da alt yazıyı da gitir..

ülkemizde türk telekom altyapsısı olan çok yer var o altyapı bunu kaldıramaz çok basit değil mi ? Ayrıca o sistemde dualshock zorunlu

ülkemizde türk telekom altyapsısı olan çok yer var o altyapı bunu kaldıramaz çok basit değil mi ?
dostum kürahya emette yaşıyorum ve fiber alıyorum senin dedigin şey yavaş yavaş bitiyor tamam düşük hızlar alanlarda var ancak hızı yüksek olan yerlerin sayısı küçümseme

Bu internet ile tadı çıkmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,839
Üyeler
184,507
Son üye
osekant
Geri