Neler Yeni

PlayStation oyun koltuğu tavsiyesi

fixedzero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sinan
Tvden oyun oynarken kullanacağım kafamı ekrana dik tutacak ve popomun rahat edeceği koltuk arıyorum. Oyuncu sandalyesiyle karıştırılmasın normal oturma odasında kullanacağım. Tavsiye bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tvden oyun oynarken kullanacağım kafamı ekrana dik tutacak ve popomun rahat edeceği koltuk arıyorum. Oyuncu sandalyesiyle karıştırılmasın normal oturma odasında kullanacağım. Tavsiye bekliyorum.
Uzanarak oynayacağım onu da belirteyim

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzanarak oynayacağım onu da belirteyim
armut koltuk nasıl olur

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Furkan Demirtaş
Normal evin koltuğunda oturup oynasana knk

Cimbomlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Fatih Terim
uzun kullanım ile alakası yok pek rahat olmuyor hocam deneyimlemiş birisiyimdir bütçeni belirtirsen yardımcı olurum

fixedzero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sinan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uzun kullanım ile alakası yok pek rahat olmuyor hocam deneyimlemiş birisiyimdir bütçeni belirtirsen yardımcı olurum
Bütçe sınırım yok keyif işi benim için yeterki rahat olsun ve yattığımda kafam dik şekilde ekrana bakabileyim
Normal evin koltuğunda oturup oynasana knk
Yeterince rahat edemiyorum normal koltukta. Ekranın tam karşısına koyacağım alacağım koltuğu

Top Bottom