Playstation servis değerlendirmem 💪

Reaksiyon skoru
1
Geçenlerde henüz yeni aldığım ps4 konsolum arıza yaptı. Kullandığım kollardan bir tanesi ne sebepten bilmiyorum çalışmıyordu. Bu durum moralimi bozmuştu. Çünkü henüz cihazı alalı iki ayı geçmişti. Aldığım firmaya başvurduğumda arızanın kullanıcı hatasından kaynaklandığını garanti kapsamında değerlendirilemeyeceğini söylediler. Moralim alt üst olmuştu. Tonla para verip aldığım cihaz elimde patlamıştı.
Öylece oturup durmaktansa ps4 tamiri yapan firmaları internette araştırmaya başladım. Birçok firma çıkıyordu karşıma ama hangisinin daha güvenilir olduğuna bir türlü karar veremiyordum. En sonunda İxir Playstation diye bir firmada karar kıldım. Çünkü yaptığım araştırmalara göre İxir playstation şikâyet diye hiçbir başlık bulamamış, İxir playstation yorum kısmında da hep olumlu yorumlar vardı. İnternet sitesinden firmaya ulaştım ve durumu anlattım. Çok ilgili davrandılar. Ben Yalova’da olmama rağmen cihazımı ücretsiz kargo ile yollayabileceğimi, ücretsiz arıza tespit yapılarak sonucun tarafıma iletileceğini söylediler. Tam dedikleri gibi oldu. Cihazı kargoyla yolladım. İki gün sonra cihazımda bağlantı hatası olduğunu ve onarım bittikten sonra sağlam bir şekilde bana teslim edeceklerini söylüyorlardı. Üstelik iki yıl da garanti veriyorlardı. Çok memnun olmuştum. Dedikleri gibi cihazı onarıp sağlam bir şekilde teslim ettiler. Konsol oyunlarına oldukça meraklı biri olarak bu firmayı aklımın bir köşesine kazımıştım. İxir Playstation!

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri
Yazdım kenara

Geri