Playstation The Last of Us Remasteted 84 TL mi?

benbtu

80+
Reaksiyon skoru
0
3 ay öncesinin bir videosunu izledim ve adam tlou remastered’ın PS App’de 700 PS içinden bakılınca 84 lira olduğunu söyledi doğru mu? Yanında Playstation olan varsa söyleyebilir mi?

3 ay öncesinin bir videosunu izledim ve adam tlou remastered’ın PS App’de 700 PS içinden bakılınca 84 lira olduğunu söyledi doğru mu? Yanında Playstation olan varsa söyleyebilir mi?

Üç ay öncesinin fiyatı şimdiye kalmaz zaten. Böyle bir indirim olsa bile PS4 için olan sürümüdür. Şu an için The Last Of Us (PS4) sürümü 660 TL gösteriyor fakat yüksek ihtimal satın alamıyorsunuz çünkü PS Plus'a abone olmanız gerekiyor.

Bu son çıkan değil, önceden PS4 için çıkmış olan. PS3 oyununun Remastered versiyonu hocam o.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve evet 84 TL idi birkaç gün önce baktığım da.

Evet, geçen indirimde 42tlye aldım

Yanlış fiyat atayan bu Xbox değilmiş

PS Store'de yanlış fiyatlandırma olağan bir durum. Örneğin ben Demon's Souls'un düz sürümünü 600 TL'ye aldım. Delüks sürümü 3800 TL'ydi. GTA5'i 240 TL'ye aldım. PS4 sürümü daha pahalıydı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,764
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri