ACER UM.WS0EE.B07 Ultra Slim 21.5" 75Hz 1ms FHD IPS Monitör (ACER Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER UM.WS0EE.B07 Ultra Slim 21.5" 75Hz 1ms FHD IPS Monitör (ACER Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
ACER UM.QS2EE.E05 Ultra Slim 23.8" 100Hz 1ms FHD IPS Monitör (ACER Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER UM.QS2EE.E05 Ultra Slim 23.8" 100Hz 1ms FHD IPS Monitör (ACER Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Samsung Odyssey G3 24” 165 Hz Full Hd Çerçevesiz Oyun Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Odyssey G3 24” 165 Hz Full Hd Çerçevesiz Oyun Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Şu 3 monitör dikkatimi çekti. Samsung güzele benziyor ama o fiyat bandına çok çıkmak istemiyorum. VA panel kullanmadım o yüzden o topa da girmek istemiyorum. Mümkünse 3k civarı önerebileceğiniz modeller var mı? Bu bütçede ikinci el almak daha mı mantıklı?