playstore.com Geforce now uyumlu mu?

Reaksiyon skoru
11
Merhaba. GeForce Now kullanıyorum. Türk Telekom'un playstore.com diye bir sitesi varmış burada oyunları taksitli falan satıyorlarmış, araştırdım güvenilir diyorlar. Ama geforce now'da çalışırmı emin değilim. Bilgisi olan var mı?

Playstore oyun satıcısı, yani Steam-Epic Games gibi başlatıcı değil. Oyunların nerede etkinleştiğine bağlı olarak değişir, genel olarak oynayabilirsiniz tabii.

Merhaba. GeForce Now kullanıyorum. Türk Telekom'un playstore.com diye bir sitesi varmış burada oyunları taksitli falan satıyorlarmış, araştırdım güvenilir diyorlar. Ama geforce now'da çalışırmı emin değilim. Bilgisi olan var mı?
orası steam,epic games gibi değil orada steam,epic,origin,uplay oyunlarının aktivasyon keylerini satıyorlar yani oradan oyun aldığınızda yazdığım hangi platformdansa oradan oyunu etkinleştirip steamdan vb. den oyanayacaksınız geforce now da o oyun varsa platform doğruysa oynarsınız

playstore oyun satın aldığın zaman epic, steam, uplay, rockstar keyleri veriyor. onu gidip kendi hesabında etkinleştiriyorsun. verdiği keyin hangi platforma ait olduğu oyunun satış sayfasında yazar. yani playstoredan steam key veren bir oyun alırsan steam kütüphanene ekleyip geforcenowda oynayabilirsin.

Playstore oyun satıcısı, yani Steam-Epic Games gibi başlatıcı değil. Oyunların nerede etkinleştiğine bağlı olarak değişir, genel olarak oynayabilirsiniz tabii.
Steamda etkinleştireceğim. Ama bunlar formatla ilgili falan birşeyler söylediler insanın kafasını karıştırıyorlar.

Steamda etkinleştireceğim. Ama bunlar formatla ilgili falan birşeyler söylediler insanın kafasını karıştırıyorlar.
bunlar kim? formatla ilgili ne söylediler?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,696
Üyeler
189,907
Son üye
Karatasabdlah
Geri