Ne kadar olduğuna bağlı kullanıyorum çok iyi bir m.2 ssd. 2-3 Saniye içinde açılıyor bilgisayarArkadaşlar Merhaba ,
Max 2 gün içerisinde bir ssd almak zorundayım Araştırmalarım sonucu pny xlr8 cs3030'u buldum fiyatı iyi mi yoksa pahalı mı alınır mı sizce
Pny Xlr8 cs3030'un TBW değerini 800 TBW olarak biliyordum adamlar sessiz sedasız 170'e düşürmüşler basına açıklama yapmadan şaka gibi Tüm değerini kaybetti bir andaNe kadar olduğuna bağlı kullanıyorum çok iyi bir m.2 ssd. 2-3 Saniye içinde açılıyor bilgisayar
Kanka çoğu firma yapıyor ben özellikle teste soktum ssd'de herhangi bir sorun yok 3000/2500 aynı şekilde hatırladığım kadarı buydu.Pny Xlr8 cs3030'un TBW değerini 800 TBW olarak biliyordum adamlar sessiz sedasız 170'e düşürmüşler basına açıklama yapmadan şaka gibi Tüm değerini kaybetti bir anda
Dostum almak istiyorum fakat benim için Tek önemli şey ssd'nin ömrünün uzun olması 170 tbw de biraz az geldi diğer markalar 300 veriyor 500 gb 'lik modeller için eğer alırsak 1 sene sonra falan patates olursa aşırı üzülürümKanka çoğu firma yapıyor ben özellikle teste soktum ssd'de herhangi bir sorun yok 3000/2500 aynı şekilde hatırladığım kadarı buydu.
Hmm sağolun hocam Yardımcı olduğunuz için 750 Tl bütçe ile sizce almalı mıyım ne düşünüyorsunuzortalama 8 aydır kullanıyorum çalışma ve yazma & okuma değerlerinden anlaşılacağı üzere işim gereği çok fazla yazma okuma işlemi yapıyorum durum bu şekilde henüz bir sıkıntı yok okuma yazma değerleri aldığım gündeki gibi.Alıntıyı görüntüle
Kaç Tl idi hocam aldığınızda1 hafta belki oldu alalı gayet hızlı bis sorun yok şuan memnunum
hocam sanırım fiyat değişmemiş ben taksitle aldım taksitle 788 geliyordu 753 tl halada bu fiyataHmm sağolun hocam Yardımcı olduğunuz için 750 TL bütçe ile sizce almalı mıyım ne düşünüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç TL idi hocam aldığınızda
James donkeyin diskler bile bu fiyata çekilmiş bence pny gayet mantıklı ben 8 ay önce almama rağmen fiyat gerçekten baya az yükselmiş , 8 ay önce baktığımdaki samsung diskler vs direkt 2 katı olmuş.Hmm sağolun hocam Yardımcı olduğunuz için 750 TL bütçe ile sizce almalı mıyım ne düşünüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç TL idi hocam aldığınızda
Adata xpg'nin sx 8100 modelini alacağım hocam galiba ömür olarak daha iyi diye duydumJames donkeyin diskler bile bu fiyata çekilmiş bence pny gayet mantıklı ben 8 ay önce almama rağmen fiyat gerçekten baya az yükselmiş , 8 ay önce baktığımdaki samsung diskler vs direkt 2 katı olmuş.
Hocam ssd sağlığınız kaçJames donkeyin diskler bile bu fiyata çekilmiş bence pny gayet mantıklı ben 8 ay önce almama rağmen fiyat gerçekten baya az yükselmiş , 8 ay önce baktığımdaki samsung diskler vs direkt 2 katı olmuş.
Acil cevap verebilirseniz sevinirim galiba fikrimi yine değiştirdim ssd sağlığınız kaça düştü 8 aydaHocam ssd sağlığınız kaç