Neler Yeni

Öneri Pocco x3 nfc pubg kac fps veriyor ?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
arkadaşlar selam bu hafta pocco x3 nfc alacağım ama teredütte kaldım. cihazı PUBG mobile oynamak için alacağım 128 gb olanı alacağım PUBG kaç fps veriyor kullanan varmı veya bilgisi olan
gfx ile 90 fps kasmaz

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Sakın almasın o kötü lcd soluk sızmalı ekranlı kötü yazılımlı telefonu. A52 çok daha iyi.
özet
Markanın yaptığı yeni açıklama ise özellikle güvenlik konusunu önemseyen kullanıcıları yakından ilgilendiriyor. Duyuruya göre, Samsung’un 2019 yılından bu yana duyurduğu tüm akıllı telefon ve tablet modelleri minimum 4 yıl boyunca düzenli güvenlik güncellemesi alacak. Bu takvimin ilk 2 yılında güncellemeler aylık olarak sunulurken, kalan dönemde ise 3 ayda bir güncelleme verilecek. Böylece Samsung, ezeli rakibi Apple’ın en çok güvendiği güncelleme alanında oluşan açığını kapatmaya çalışacak.
@BaşaramadıkAbi @Evil Belief @Muhammet Sağlam @Metshi @Kamina
Dostum adam oyun oynamak istiyor. Fiyatına göre maksimum performans almak istiyor sen gidiyorsun fiyatına göre performanssız bir cihaz öneriyorsun. Standart bir kullanıcıya önerirsen sadece esneme sorunu olduğunu belirtiyorum ancak bu konuda arkadaş oyun oynamak istediğini söylemiş. Poco X3 Pro fiyatına göre en performanslı cihazdır onu öneririm. Rahatlıkla Pubg yi UHD ayarlarda açabilir. Akıcı oynatabilir biraz modlanır ise UHD 90FPS oynatabilir bunu almak varken normalde HDR 30FPS veren bir cihazı alması daha mı mantıklı?

Nachi

80+ Platinum
Dostum adam oyun oynamak istiyor. Fiyatına göre maksimum performans almak istiyor sen gidiyorsun fiyatına göre performanssız bir cihaz öneriyorsun. Standart bir kullanıcıya önerirsen sadece esneme sorunu olduğunu belirtiyorum ancak bu konuda arkadaş oyun oynamak istediğini söylemiş. Poco X3 Pro fiyatına göre en performanslı cihazdır onu öneririm. Rahatlıkla PUBG yi UHD ayarlarda açabilir. Akıcı oynatabilir biraz modlanır ise UHD 90FPS oynatabilir bunu almak varken normalde HDR 30FPS veren bir cihazı alması daha mı mantıklı?
@BaşaramadıkAbi
şunu bil ki pubg ultra hd ayarda 45fps kilidi var.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA

Ekler

• Screenshot_2021-08-13-19-34-06-857_com.tencent.ig.jpg
    Screenshot_2021-08-13-19-34-06-857_com.tencent.ig.jpg
    752.3 KB · Hit: 280

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayır tek satır kod değiştirdim.
Tamam işte sonuçta orjinal haliyle böyle değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar selam bu hafta pocco x3 nfc alacağım ama teredütte kaldım. cihazı PUBG mobile oynamak için alacağım 128 gb olanı alacağım PUBG kaç fps veriyor kullanan varmı veya bilgisi olan
Madem 4500 bütçen var X3 Pro öneririm. Yazılım konusunda sıkıntı çıkarsa da oyun konusunda üzmez.

Ciguli0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ciguli
Madem pubg için alacaksın X3pro öneririm
X3pro : sd860
X3 NFC : 732g

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mikail Ebrinç
İlgilendiği Kategoriler
Oyun telefon.
Steam
1150574033 STEAM ID
Discord
Mikail#0820
Poco x3 pro al alıcaksan 60 veriyor

Top Bottom