- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır 2 senedirli kullanıyorumSeni görürüm 1 yıla öyle mi değilmi. Siz telefon hız yazılım görmemişsiniz.
hayır 2 senedirli kullanıyorumSeni görürüm 1 yıla öyle mi değilmi. Siz telefon hız yazılım görmemişsiniz.
gfx ile 90 fps kasmazarkadaşlar selam bu hafta pocco x3 nfc alacağım ama teredütte kaldım. cihazı PUBG mobile oynamak için alacağım 128 gb olanı alacağım PUBG kaç fps veriyor kullanan varmı veya bilgisi olan
Dostum adam oyun oynamak istiyor. Fiyatına göre maksimum performans almak istiyor sen gidiyorsun fiyatına göre performanssız bir cihaz öneriyorsun. Standart bir kullanıcıya önerirsen sadece esneme sorunu olduğunu belirtiyorum ancak bu konuda arkadaş oyun oynamak istediğini söylemiş. Poco X3 Pro fiyatına göre en performanslı cihazdır onu öneririm. Rahatlıkla Pubg yi UHD ayarlarda açabilir. Akıcı oynatabilir biraz modlanır ise UHD 90FPS oynatabilir bunu almak varken normalde HDR 30FPS veren bir cihazı alması daha mı mantıklı?Sakın almasın o kötü lcd soluk sızmalı ekranlı kötü yazılımlı telefonu. A52 çok daha iyi.
özetSamsung, Telefonlarında 4 Yıl Güncelleme Desteği Sunacak! | Donanim Arşivi
Koreli teknoloji devi Samsung, Android işletim sisteminin en büyük sorunlarından güncelleme desteği ile ilgili radikal kararlar almayı sürdürüyor. Bu konudakidonanimarsivi.com
Markanın yaptığı yeni açıklama ise özellikle güvenlik konusunu önemseyen kullanıcıları yakından ilgilendiriyor. Duyuruya göre, Samsung’un 2019 yılından bu yana duyurduğu tüm akıllı telefon ve tablet modelleri minimum 4 yıl boyunca düzenli güvenlik güncellemesi alacak. Bu takvimin ilk 2 yılında güncellemeler aylık olarak sunulurken, kalan dönemde ise 3 ayda bir güncelleme verilecek. Böylece Samsung, ezeli rakibi Apple’ın en çok güvendiği güncelleme alanında oluşan açığını kapatmaya çalışacak.
@BaşaramadıkAbi @Evil Belief @Muhammet Sağlam @Metshi @Kamina
@BaşaramadıkAbiDostum adam oyun oynamak istiyor. Fiyatına göre maksimum performans almak istiyor sen gidiyorsun fiyatına göre performanssız bir cihaz öneriyorsun. Standart bir kullanıcıya önerirsen sadece esneme sorunu olduğunu belirtiyorum ancak bu konuda arkadaş oyun oynamak istediğini söylemiş. Poco X3 Pro fiyatına göre en performanslı cihazdır onu öneririm. Rahatlıkla PUBG yi UHD ayarlarda açabilir. Akıcı oynatabilir biraz modlanır ise UHD 90FPS oynatabilir bunu almak varken normalde HDR 30FPS veren bir cihazı alması daha mı mantıklı?
Yok dostum ekran 60HZ açık ve sonuç...@BaşaramadıkAbi
şunu bil ki PUBG ultra hd ayarda 45fps kilidi var.
Gfx ile değilmiYok dostum ekran 60HZ açık ve sonuç...
Hayır tek satır kod değiştirdim.Gfx ile değilmi
Tamam işte sonuçta orjinal haliyle böyle değil.Hayır tek satır kod değiştirdim.
Madem 4500 bütçen var X3 Pro öneririm. Yazılım konusunda sıkıntı çıkarsa da oyun konusunda üzmez.arkadaşlar selam bu hafta pocco x3 nfc alacağım ama teredütte kaldım. cihazı PUBG mobile oynamak için alacağım 128 gb olanı alacağım PUBG kaç fps veriyor kullanan varmı veya bilgisi olan
Poco x3 pro al alıcaksan 60 veriyorarkadaşlar selam bu hafta pocco x3 nfc alacağım ama teredütte kaldım. cihazı PUBG mobile oynamak için alacağım 128 gb olanı alacağım PUBG kaç fps veriyor kullanan varmı veya bilgisi olan