Neler Yeni

POCO F3 ALMAYA DEĞER Mİ ?

Oyuncu74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oyuncu74
Poco f3 almayı düşünüyorum 4 sene sonunda telefin değiştiriyorum almaya değer mi 5500 TL bütçem var başka tel önerisi de verebilirsiniz teşekkür ederim

Oyuncu74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oyuncu74
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Poco f3 ün sertifikalari yok ama su dolu kaba koyup 3 dakika bekletiyorlar ve hiç bişey olmuyor fiyatı yukarı çıkmasın diye aldıklarını düşünmüyorum s20fe gorilla3 le korunuyor sorun çıkar mı hocam düşürmelerde

HoYeon Jung

80+ Gold
Poco f3 ün sertifikalari yok ama su dolu kaba koyup 3 dakika bekletiyorlar ve hiç bişey olmuyor fiyatı yukarı çıkmasın diye aldıklarını düşünmüyorum s20fe gorilla3 le korunuyor sorun çıkar mı hocam düşürmelerde
S20FE, daha doğrusu S20 serisi Exynos işlemcisi kaynaklı kronik bir seri diyebiliriz. Isınma problemi, donma problemleri falan yaşanıyormuş.
Exynos işlemcili olan modeli tavsiye etmiyorum, SD işlemcili olan modelde galiba TR'de yok.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Paranız varsa f3 alabilirsiniz hocam. Poco x3pro var bide f3 ün bi alt sikletinde ama parası 3400 civarında. Realme gt gelmesini bekliyorum bakalım nasıl olacak ben de teefon araştırıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
ben olsam o fiyata iPhone SE 2020 alırdım

Oyuncu74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oyuncu74
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paranız varsa f3 alabilirsiniz hocam. Poco x3pro var bide f3 ün bi alt sikletinde ama parası 3400 civarında. Realme gt gelmesini bekliyorum bakalım nasıl olacak ben de teefon araştırıyorumhocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam realme gt nin en düşük sürpriz olursa 6500 den başlayacağını düşünüyorum o da benim bütçemi aşıyor ne alacaksınız alın hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
S20FE, daha doğrusu S20 serisi Exynos işlemcisi kaynaklı kronik bir seri diyebiliriz. Isınma problemi, donma problemleri falan yaşanıyormuş.
Exynos işlemcili olan modeli tavsiye etmiyorum, SD işlemcili olan modelde galiba TR'de yok.
SD'li model de geldi hocam. Samsung Shop'lar ve Mediamarkt'lar elden satıyor.

Poco F3 de güzel cihaz ama Samsung quality. Adamlar yapiyor. Önerim S20 FE.

Top Bottom