Merhabalar. Ben işlemcisi , bataryası ve ekranı güzel diye Poco F5'e yöneldim. Kameradan bir umudum yok kamera olsun yeter fakat bu telefon beni 4-5 sene kasmadan götürür mü. Öyle fazla abartılı oyun oynamam ama gündelik olarak oynarım.
İnsanlar MİUİ'e kötü diyor sizce o kadar kötü mü?. Ve kamerası İphone6splus'dan iyi midir?4-5 sene rahat götürür.
6s+ mı kaldı hocam.d daha iyidir takibi bende yurtdışı Poco F5 Pro alacağım inşallah IPS ekran canımı sıkıyor artıkİnsanlar MİUİ'e kötü diyor sizce o kadar kötü mü?. Ve kamerası İphone6splus'dan iyi midir?
6S+'dan geçicemde kamerası hala iyi gibi 6s+'ın.Ben 2.5 yıldır Poco X3 Pro kullanıyorum hala çok hızlı makina gibi F5 de böyle bir perfonmans verir gibime geliyor ama yazılım konusunda biraz üzebilir stabil sürümü kullanıp bulman gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
6s+ mı kaldı hocam.d daha iyidir takibi bende yurtdışı Poco F5 Pro alacağım inşallah IPS ekran canımı sıkıyor artık
6S Plus'dan çok çok daha iyi. MIUI kötü ama diyeceğimde aması yok kötü.İnsanlar MİUİ'e kötü diyor sizce o kadar kötü mü?. Ve kamerası İphone6splus'dan iyi midir?
Kötü değil ama artık çok iş görmez gibime geliyor hocam6S+'dan geçicemde kamerası hala iyi gibi 6s+'ın.
Kötü değilİnsanlar MİUİ'e kötü diyor sizce o kadar kötü mü?. Ve kamerası İphone6splus'dan iyi midir?
ONEUI a göre kötü sayılır Hocam bende Xiaomi ciyim şimdi kabullenmek lazımKötü değil