iPhone 14 Pro Max kaç yıl götürür ?

vergi indirimi gelecek mi cidden :DDD
birde ben lise 2 ben faydalanabilirmiyim galiba 12 ve üni öğrencileri diyorlar
Post automatically merged:

olursa 14 pro max bile alırım üstüne ben koyup

ben alsam 10 sene kullanırım rahat iphone 6s kullanan arkadaşım var memnun hızından geçiş falan
Kayınvalidem halen 6 plus kullanıyor, whatsapp ve insta için bana yetiyor diyor, değiştirmeyi düşünmüyor. Babam da geçen ay 5s'ten omix x600'e geçti. O da 8 sene kadar kullandı. Yani iphonelar 8 yıl çok temiz götürür.

En az 5 sene götürür, kullanıma ve sıkılmaya bağlı olarak 8-9 u görür.

apple ürünleri ömürlük gibi ipad 5 le su an güncel en kral oyunu bile kasmadan oynuyorum sana bağlı sıkılmazsan kullan.

İphone 11 bile çıkalı 5 sene oldu halen güzel cihaz öyle düşün yani daha çok zamanı var hemde çok bir şey gelmezse başına.

14 pro max kullanıyorum oyun (PUBG oyuncusuyum) için alacaksan alma gündelik işler sosyal medya filan için alacaksan al

İphone 11 bile çıkalı 5 sene oldu halen güzel cihaz öyle düşün yani daha çok zamanı var hemde çok bir şey gelmezse başına.
iPhone 11 çıkalı tam 4 sene bile olmadı.

Vergi indirimi falan hikaye onu bekleyenler boşa beklemesin gelirsede üni için liselilere gelmiyor benim gibi olanlar için vergi indirimi olursa ülke batar herkes alır fırsattan istifade birdahada kimse bir şey almaz o denilenin olması mümkünn değil

birde ben lise 2 ben faydalanabilirmiyim galiba 12 ve üni öğrencileri diyorlar

olursa 14 pro max bile alırım üstüne ben koyup
Liselilerede gelse zaten ülke ekonomisi çöker ben direk vergisiz sistem çekerdim son sistem.

Son düzenleme:
Geri