- Reaksiyon skoru
- 9,842
İns gelir 12 12.5 k idi zam yemeden önce gelirse muq olurvergi indirimi gelecek mi ciddenDD
İns gelir 12 12.5 k idi zam yemeden önce gelirse muq olurvergi indirimi gelecek mi ciddenDD
birde ben lise 2 ben faydalanabilirmiyim galiba 12 ve üni öğrencileri diyorlarvergi indirimi gelecek mi ciddenDD
Daha cok bekleriz gibiİns gelir 12 12.5 k idi zam yemeden önce gelirse muq olur
Beklemiyorum f/p olursa alırım ihtiyaç yok suanlikDaha cok bekleriz gibi
Bence 10 senesi rahat var. Millet j7 kullanıyor.En az 4 max 6-7
Kayınvalidem halen 6 plus kullanıyor, whatsapp ve insta için bana yetiyor diyor, değiştirmeyi düşünmüyor. Babam da geçen ay 5s'ten omix x600'e geçti. O da 8 sene kadar kullandı. Yani iphonelar 8 yıl çok temiz götürür.ben alsam 10 sene kullanırım rahat iphone 6s kullanan arkadaşım var memnun hızından geçiş falan
iPhone 11 çıkalı tam 4 sene bile olmadı.İphone 11 bile çıkalı 5 sene oldu halen güzel cihaz öyle düşün yani daha çok zamanı var hemde çok bir şey gelmezse başına.
Liselilerede gelse zaten ülke ekonomisi çöker ben direk vergisiz sistem çekerdim son sistem.birde ben lise 2 ben faydalanabilirmiyim galiba 12 ve üni öğrencileri diyorlar
Post automatically merged:
olursa 14 pro max bile alırım üstüne ben koyup
Bilgisayarda ve bilgisayar parçalarında %18 KDV dışında bir şey yok zaten.Liselilerede gelse zaten ülke ekonomisi çöker ben direk vergisiz sistem çekerdim son sistem.