Neler Yeni

Yardım Poco F5 vs S21 Fe vs iPhone Se 2022

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Benim biraz piyasası olsun istiyorum ayrıca benim elimde 14 pro var onu satıyorum o yüzden çok fark eder mi olmazsa en kötü se 3 bakayim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Se 4 şuan gelmez 2025 diyorlar o yüzden ben ona bakmam almak istesem 15 serisine şans verirdim lakin bütçem şuanlık el vermiyor.
Neden 2.el tercih etmiyorsun

34byk21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Muhammed
Hocam YouTube hatta telefonun özelliklerine kadar biliyorum lakin buradaki insanlar ne yaşamış o yüzden yazdım yada başka alternatif önerirler diye yazdım.

Se 2020 kullandım çok dert etmemiştim ekranını ama batarya sağlam gidiyordu 2022 iyileştirdiler mi acaba eğer iyiyse belki bakarım olmazsa gönlümde f5 var.

iPhone piyasasıda var ayrıca kamera olarak çok fazla bir şey katmamışlardır 2020 ye göre sadece a15 çipi var o kadar.
Kanka tek farkı dediğin gibi a15 çip bütçen ne kadardı

19 k ymış az daha zorla sıfır bir iphome 11 al diğerlerine bulaşma hepsi kazık telefonlar

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm

19 k ymış az daha zorla sıfır bir iphome 11 al diğerlerine bulaşma hepsi kazık telefonlar
İphone 11 de almıştım lakin böyle rezalet bir ekran görmedim se2 kullandığım için aynı çipe 22 bin tl vermem onun yerine se 3 yada f5 arasındayım lakin şu piyasa yok mu ondan korkuyorum.

Neden 2.el tercih etmiyorsun
Hocam 2.el artıklarıyla uğraşmak istemiyorum adam almıştır bir şey yapmıştır yok çakma yok kaçak uğraşmam.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Hocam her telefonun youtube da videosunu izle. Buna ek olarak sorun videosunu izle şikayet var yorumlarına vs bak inceleme videolarına dikkat et çoğu para kazandığı için sadece övüyor özellikle eksi yönlerini içeren içerikleri tüket. Bunlar sana telefonlar hakkında gerekli bilgiyi sunar. 4 tane telefonu bu şekilde aldım pişmanlık yaşamadım.

Artı olarak forum donanımhaberde cihazın ana konusuna göz atmakta fayda var.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
OZAN TANKUŞ
Dostum düz s21 modelini kullanıyorum. Belki samsungun çıkarmış olduğu en rezil telefon diyebilirim. Telefon zorlanmaya gelmiyor . Bu sıcaklıklarda telefon ekranına bakmayı geçtim Telefonla görüşme yapamıyorsun. Sadece sıcakta da değil. Ev ortamı vs olsun heryerde telefon ne işlem yaparsan yap ısınıyor. Isınmadan dolayı ekran parlaklığı inanılmaz düşüyor. Candy crash da bile telefon termal throttling yapıyor siz düşünün. Onun haricinde kamera açsan bile yine ısınıyor. Akşam serinliğinde eh işte biraz idare ediyor. Ama bu telefonu kışın aldım, Kışın bile ısınmadan dolayı throttling yaptı .. S21 fe bir tık daha kasası büyük. Isıyı bi tık daha yayar ama ısınma sorunu ondada yapar. Reddit'e gir, Bir milyon tane ısınmayla alakalı makale görürsün. Kamerası da Gündüz videolarda inanılmaz güzel. Akşam ışıklı ortamlarda da güzel çekiyor hayat kurtarır. Fotoğraflarda elde çekim yaparsan (gece) bulanılık yapıyor. 4-5 k kadar foto çektim. En iyi fotoyu tripotla çekiyorsun. Gece modu 30 saniyeye kadar çekim yapıyor. Manuel moddaki 30 saniyeden daha iyi çekiyor. Manuel mod , normal çekim moduna ve gece moduna göre bi tık kalitesiz çekiyor. fark ediyor. Onun haricinde Yıldız çekimi vs yapacaksanız Lg g4 den kötü çekiyor.. Ciddi olarak söylüyorum Yıldız modu olarak başka mod getirmeleri lazim. çok kalitesiz çekiyor gece modunu. Lg g4 zamanında çok güzel çekiyordu manuel modda. Bu durumda Poco'yu kessinlikle öneririm. Gcam kurarsın Keyfine bakarsın. Fotoğrafta üzmez,aksine şaşırırsın. Astrophotograpy ozellıgıyle gece cok guzel fotograflar cekebilirsin. Ama aynı şeyi video için diyemem. O telefonlar fiyat performans yada oyun telefonu oldugu ıcın vıdeoya pek onem vermezler. Ama fotografı Gcam olarak kurtarabılırsın.

Top Bottom