🔥İndirim POCO F6 512GB 12GB Ram + Anker Q21i 21.099TL

Kardeş linkteki haberin başlığını okuysaydın önce. İlk önce Çin versiyonu zaten çıktı, Hindistan da tanıtımı olup sonra global satışa başlanacak. Sanki yıllardır bilmediğimiz şeyler.
pocoların yüksek bataryası sadece hindistana özel oluyor. örnek olarak x7 proya bakabilirsin 7500mah bataryayı trye getirmezler

poco f6da imx882 kamera var aynı kamera samsung a36da da var hocam yani a55 ile uzaktan yakından alakası yok a36 ziraati olana 13kye satılıyor.

Samsung a55/56 ayarında kamerası var. Performans 2 katı, hafıza 2 katı ama fiyat neredeyse aynı. A55/56 yerine tercih edilir. 25bin veremeyen ve perfomans odaklı telefon isteyen için. X6 prodan daha iyi telefon. Bu fiyata kameraları iyi olsun diyen Honor 200 alsın.
çok abartmışsın hocam o iki telefonun kameraları arasında çok fark var

Aradaki farkı söyle biz de bilelim. A55 mi çok üstün yoksa poco f6 mı? Konunun a36 ile ne alakası var? Bişey yazıyorsun altı bomboş. Açıklama yaz bizde bilelim.

çok abartmışsın hocam o iki telefonun kameraları arasında çok fark var

Aradaki farkı söyle biz de bilelim. A55 mi çok üstün yoksa poco f6 mı? Konunun a36 ile ne alakası var? Bişey yazıyorsun altı bomboş. Açıklama yaz bizde bilelim.
umarım bu yanıt yeterli olmuştur. poco f6yı a55 ile değil a35 veya a36 ile kıyaslayabilirsin
1000064083.webp

A36 ya dahi rakip değil.:))) Samsung un sitesine gir ek özelliklerine bir bak. Kamera teknolojisi neymiş. Ama iyi bak.

S24 Fe ile arasında ne gibi bir fark var kulaklık hediyesi fiyatı falan ilgimi çekti daha önce hiç poco kullanmadım iyi midir

Doğru diyorsun hocamda 28 bin TL şuan sadece telefon adaptör zart zurt derken 30 binlik olucaz aradaki fiyat farkına degmiyorsa uğraşmaya gerek var mı?
o fiyata asla almam. geçen mediamarkta 23.299 a gördüm. 100 de kupon vardı yapıştırdım geçtim. Şu anki fiyat s24fe 256 lık ederi değildir.

o fiyata asla almam. geçen mediamarkta 23.299 a gördüm. 100 de kupon vardı yapıştırdım geçtim. Şu anki fiyat s24fe 256 lık ederi değildir.
Şuan 28 bin TL yani 23 bine A56 var şuan yani bu telefon gözüme güzel geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gecen dediğiniz ne zaman hocam o fiyata bulsam alicam zaten S24 Fe yi ama yok

Bence acelen yoksa az sabret. bi indirim daha olablir. media markt bazan acayip indirim yapıyor.

Gecen dediğiniz ne zaman hocam o fiyata bulsam alicam zaten S24 Fe yi ama yok
konusu burda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,164
Üyeler
174,062