Fiyat performans oranı oldukça iyi bir konumdadır alınabilir. ayrıca 15-16 gibi daha uygun bir fiyata x6 pro da tercih edilebilir 8300 ultra işlemci de oldukça güçlüdür.Poco F6 sıkıntılı cihaz diyor bazı kullanıcılar, bazıları ise hiçbir sorunu yok diyorlar. Almalı mıyım?
X6 Pro dayanıklılık konusunda geride az bir tık ve 67w vs 90w şarj olduğundan F6 alıyorum, bende çok beğeniyorum ama bazıları samsung a55 al diyorlar, sırf yazılımı iyi diye çok kararsızım Poco arayüzü yazılımı sıkıntı diyorlar ama donanım olarak dehşet iyi katılıyorum. Hangisini alsam bilemedimFiyat performans oranı oldukça iyi bir konumdadır alınabilir. ayrıca 15-16 gibi daha uygun bir fiyata x6 pro da tercih edilebilir 8300 ultra işlemci de oldukça güçlüdür.
F6 da her Xiaomi cihazda olduğu gibi yeni tanıtıldığı için ısınma ve şarjın çabuk bitmesi sorunu yaşayan bir cihaz. İlk güncellemelere kıyasla biraz düzeldiğini söyleyebilirim ya bir süre bekleyip al ya da bootloader kilidi açıp benim gibi EU veya Endonezya ROM kurabilirsin. Gayet fiyat performans bir cihaz ama şuan sıcaklardan dolayı ve işlemci tam optimize edilmediği için oyunlarda ısınabiliyor.Poco F6 sıkıntılı cihaz diyor bazı kullanıcılar, bazıları ise hiçbir sorunu yok diyorlar. Almalı mıyım?
Hiç oyun oynayan biri değilim. Sadece İnstagram Whatsap Youtube kullanıyorum. Pili iyi gider mi ve ısınır mı oyun oynamasam.F6 da her Xiaomi cihazda olduğu gibi yeni tanıtıldığı için ısınma ve şarjın çabuk bitmesi sorunu yaşayan bir cihaz. İlk güncellemelere kıyasla biraz düzeldiğini söyleyebilirim ya bir süre bekleyip al ya da bootloader kilidi açıp benim gibi EU veya Endonezya ROM kurabilirsin. Gayet fiyat performans bir cihaz ama şuan sıcaklardan dolayı ve işlemci tam optimize edilmediği için oyunlarda ısınabiliyor.
hocam poco cihazlar performans odaklı üretilen cihazlar özellikle x3 pro ve x6 pro örneğindeki gibi f serisi daha çok tasarım ve kamera odaklı oyun oynamayacaksanız a55 almanız daha iyi olacaktır eğer derseniz ki ben kamera istiyorum s23 fe almanızı öneririm hemen hemen aynı fiyatlarda geziyorlar f6 da güzel bir cihaz fakat dediğim gibi poco dolayısıyla performans odaklı bir telefon oyun oynamayacağınız için a55 almanız daha iyi olacaktır kamera isterseniz de s23 fe almanızı öneririmHiç oyun oynayan biri değilim. Sadece İnstagram Whatsap Youtube kullanıyorum. Pili iyi gider mi ve ısınır mı oyun oynamasam.
o zaman a55 almalısın veya s23feHiç oyun oynayan biri değilim. Sadece İnstagram Whatsap Youtube kullanıyorum. Pili iyi gider mi ve ısınır mı oyun oynamasam.
Bencede.Fiyat performans oranı oldukça iyi bir konumdadır alınabilir. ayrıca 15-16 gibi daha uygun bir fiyata x6 pro da tercih edilebilir 8300 ultra işlemci de oldukça güçlüdür.
a55 babaya aldım 5-6 ay önce çok memnun genel paket olarak ideal bir cihaz kamerası, ekranıi,şarjı her şeyi ile 4/4 lük ama perforamans olarak bu cihazların gerisinde maalesefX6 Pro dayanıklılık konusunda geride az bir tık ve 67w vs 90w şarj olduğundan F6 alıyorum, bende çok beğeniyorum ama bazıları samsung a55 al diyorlar, sırf yazılımı iyi diye çok kararsızım Poco arayüzü yazılımı sıkıntı diyorlar ama donanım olarak dehşet iyi katılıyorum. Hangisini alsam bilemedim
a55 yerine f6 alma sebebim a55'in exynos işlemci olması. Telefon işlemci dışında mükemmel ama ne derler, en önemli olan madde İŞLEMCİ'dir dimi?hocam poco cihazlar performans odaklı üretilen cihazlar özellikle x3 pro ve x6 pro örneğindeki gibi f serisi daha çok tasarım ve kamera odaklı oyun oynamayacaksanız a55 almanız daha iyi olacaktır eğer derseniz ki ben kamera istiyorum s23 fe almanızı öneririm hemen hemen aynı fiyatlarda geziyorlar f6 da güzel bir cihaz fakat dediğim gibi poco dolayısıyla performans odaklı bir telefon oyun oynamayacağınız için a55 almanız daha iyi olacaktır kamera isterseniz de s23 fe almanızı öneririm
öyle, bundan önceki telefonum meizu 16th'di 2018 çıkışlı işlemcisi snap. 845'ti şuan bile akıcı bir kullanım sunuyor pubg 60fps kasmadan saatlerce oynatır.a55 yerine f6 alma sebebim a55'in exynos işlemci olması. Telefon işlemci dışında mükemmel ama ne derler, en önemli olan madde İŞLEMCİ'dir dimi?