Öneri POCO M3 4/64 Önerir Misiniz?

equinoxx

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
908
Bütçe
1800
POCO M3 4/64 Önerir Misiniz?

1650'ye imei atılmamış, kullanılmamış kutulu aksesuarlı buldum. Alınır mı sizce? Bu bütçenin f/p'si denir mi?

Maksat sadece wp, insta, navigasyon ... oyun oynanmayacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Evil Belief @Alexa

Son düzenleme:

Android 12 bu. Daha stabil bir şey ararsan Havoc-OS iyidir.

İstersen kernel da flashlayabilirsin.

Ah başlık yanlış anlaşılmaya sebep olmuş, düzeltiyorum şimdi yine de teşekkürler alınca atarım artık :D

Fiyat için ne diyorsunuz hatta 1650 ye anlaştım salı alacağım.
Alınır mı belki de IMEI yok. Kaçak mıydı?

Alacaksan ROM da kur bari stok ROM'a kalma.

Yurtdışı klasik hocam işte. Kaçak veya normal yolla gelip gelmemesi pek önemli değil. IMEI attırıp geçeceğim. Dediğim gibi iş için kullanılacak navigasyon vs kullanılacak. Mobil oyunla işim yok zaten. Ana telefonum iphone 7.

Alacaksan ROM da kur bari stok ROM'a kalma.
Bu fiyata alınacak en iyi cihaz diye düşünüyorum, yanlış mı? IMEI ile 1700-1750 TL'ye gelecek. Düşündüm, araştırdım ama danışmakta istiyorum.

Yurtdışı klasik hocam işte. Kaçak veya normal yolla gelip gelmemesi pek önemli değil. IMEI attırıp geçeceğim. Dediğim gibi iş için kullanılacak navigasyon vs kullanılacak. Mobil oyunla işim yok zaten. Ana telefonum iphone 7.
Attıracaksın sıkıntı olmaz herhalde. Alacaksan TWRP kurup EFS yedeği al ki IMEI uçmasın.

Normalde fiyat iyi ama kaçak. Yani başka kaçak alternatifler var mı bilmiyorum. Alacağın yer güvenilirse al.
Şahıstan alacağım. Bunca zaman kullandığım tüm cihazlar kaçak zaten :D Tek farkları iOS olmalarıydı :) Hiçbir sorun yaşamadım. Her sene yeni cihazları kaçak aldım, 6 plus, 6s plus, sonra X, 8plus ... böyle gitti hikaye.

@DoğruYoldayımPekiYaSiz

Arkadaşlar satıcıyla anlaştım, herhangi bir ücret göndermedim ancak ilanı kaldırttım kesin alacağım için. Hata yapıyorsam bu yoldan döndürmenizi rica ediyorum. Doğruysa da nedenleriyle bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
POCO M3 4/64 Önerir Misiniz?

1650'ye imei atılmamış, kullanılmamış kutulu aksesuarlı buldum. Alınır mı sizce? Bu bütçenin f/p'si denir mi?

Maksat sadece wp, insta, navigasyon ... oyun oynanmayacak.

@Evil Belief @Alexa
Forumda çok ciddi 'Pişmanlıktır' temalı konular bulunmakta Poco için ucuz olsa da para paradır onlara bir göz atmanızı öneririm

Forumda çok ciddi 'Pişmanlıktır' temalı konular bulunmakta Poco için ucuz olsa da para paradır onlara bir göz atmanızı öneririm
Atarsan bakabilirim. Ayrıca 1650 TL'lik bir cihazdan ne gibi bir beklentiye girip karşılamadığında tepki gösterdiğin de önemli.

Atarsan bakabilirim. Ayrıca 1650 TL'lik bir cihazdan ne gibi bir beklentiye girip karşılamadığında tepki gösterdiğin de önemli.
kaçak 1650 tl orijinaller 2.5-3 k arası değişiyor , az bir para değil sonuçta
kamerası , performansı , bataryası , akıcılığı , arayüzü ...

kaçak 1650 TL orijinaller 2.5-3 k arası değişiyor , az bir para değil sonuçta
kamerası , performansı , bataryası , akıcılığı , arayüzü ...
Kaçak olmasının tek dezavantajı garanti olmaması.
Fiyatına göre cihaz nasıl?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,541
Üyeler
184,643
Son üye
Anil34.
Geri