Neler Yeni

Android ☢️Poco M3 Miu 13 Güncellemesi Yapmayın!☢️

Dostlar elimde yurt dışı Poco M3 var Endonezya Rom Yüklü (Keza Elimdeki Bütün Cihazlarda bu rom var çok memnunum tavsiye ederim) Miu 13 Güncellemesini fastboot ile yükledim telefona fakat güncelleme problemler ile dolu

Sesler kesik kesik ve düzgün çalışmıyor zil sesi vs bu sorun yüzünden şebeke sorunuda ortaya çıktı
Cihaz aşırı kasıyor

Çözüm olarak: ( Miu: 12.5.6 )sürümüne döndüm fastboot rom ile şuan cihaz kendine geldi ve daha stabil hale geldi bilginiz olsun istedim.

Son düzenleme:

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Dostlar elimden yurt dışı Poco M3 var Endonezya Rom Yüklü (Keza Elimdeki Bütün Cihazlarda bu rom var çok memnunum tavsiye ederim) Miu 13 Güncellemesini fastboot ile yükledim telefona fakat güncelleme problemler ile dolu

Sesler kesik kesik ve düzgün çalışmıyor zil sesi vs bu sorun yüzünden şebeke sorunuda ortaya çıktı
Cihaz aşırı kasıyor

Çözüm olarak: Miu 12 sürümüne döndüm fastboot rom ile şuan cihaz kendine geldi ve daha stabil hale geldi bilginiz olsun istedim.
evet aylar önce geçtiğimde pişman olup bende tekrar 12.5.6 ya dönmüştüm benim cihaz yurt dısı redmi note 10s yapmanizi kesinlikle önermiyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
X3 pro ile kullanıyorum hiç sorun yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

serwintes

80+ Gold
Dostlar elimde yurt dışı Poco M3 var Endonezya Rom Yüklü (Keza Elimdeki Bütün Cihazlarda bu rom var çok memnunum tavsiye ederim) Miu 13 Güncellemesini fastboot ile yükledim telefona fakat güncelleme problemler ile dolu

Cihaz aşırı kasıyor

Çözüm olarak: Miu 12 sürümüne döndüm fastboot rom ile şuan cihaz kendine geldi ve daha stabil hale geldi bilginiz olsun istedim.
brick olma riski var mı hocam bu cihazların

• Konu Sahibi Konu Sahibi
note9 proda gayet güzel miui13 hocam.
Çoğu cihazda stabil fakat çoğunda berbat konumdaki gibi maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olabilir 860 var
8/256 var babamda tr cihazı cihaz uçuyor 😁

brick olma riski var mı hocam bu cihazların
Olmaz fakat nv data hatası veriyor rom yükleme bitiminde onunda çözümü basit modem dosyası ile 5 saniyede açılıyor.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert
evet aylar önce geçtiğimde pişman olup bende tekrar 12.5.6 ya dönmüştüm benim cihaz yurt dısı redmi note 10s yapmanizi kesinlikle önermiyorum
Arkadaşlarımdan da xiomi yurt dışı kullanan var neden xiomi var yurt dışı hep anlamadım

QWuiet

80+ Bronze
MIUI 13 Redmi Note 9 pro kullanıyorum MIUI 12 ile fark olarak performans farkı var benim telefonumda

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
MIUI kullanmayın en iyisi. Custom ROM' a geçince dünya varmıs dedim resmen.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Çoğu cihazda stabil fakat çoğunda berbat konumdaki gibi maalesef

8/256 var babamda tr cihazı cihaz uçuyor 😁

Olmaz fakat nv data hatası veriyor rom yükleme bitiminde onunda çözümü basit modem dosyası ile 5 saniyede açılıyor.
8/256 bende de bir iPhone değil ama iyi ya 5650 ye almıştım şimdi 11-12 bin TL olmuş saçma şekilde

Top Bottom