Yardım POCO markasının ürünleri nasıl?

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
321
Gençler selam. Peder, Poco marka telefonlara bakıyor. Reklamını ilk ülkeye geldiği ara güzel yaptı, adını duyurdu. Lakin hiçbir kullanıcısından, daha doğrusu kullanıcısı ile denk gelmediğim için cihazları hakkında fikrim yok. 7k'lık ekonomik bir model kestirdi gözüne. Marka hakkında bilginiz, düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese iyi forumlar...

Malzeme kalitesi konusunda kötü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genellikle üst segment ürünleri hariç çoğu ürününde plastik kullanılıyor tablet ,telefon vb..

Xiaomi ile aynı marka poco dediğiniz telefonlar xiaominin yan markası poco. Yani ben kullandım güzel telefon ama bazı telefonları kronik sıkıntılı poco x3 pro gibi bence ikinci el iphone al kafa rahat.

Gençler selam. Peder, Poco marka telefonlara bakıyor. Reklamını ilk ülkeye geldiği ara güzel yaptı, adını duyurdu. Lakin hiçbir kullanıcısından, daha doğrusu kullanıcısı ile denk gelmediğim için cihazları hakkında fikrim yok. 7k'lık ekonomik bir model kestirdi gözüne. Marka hakkında bilginiz, düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese iyi forumlar...
Telefonlarının üretiliş amacı tamamen oyun. Kamera beklentisi vs olanlar bu yüzden tercih etmemeli.

Geri