Neler Yeni

POCO telefon Hakkında Soru

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Sizce Xiomi telefonlarında yazılım hataları düzeltilip ve kullanımı kolaylaştırılsaydı ve çok fps artışı yaratsaydı dünyanın en iyi markasımı olurdu?

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Sizce Xiomi telefonlarında yazılım hataları düzeltilip ve kullanımı kolaylaştırılsaydı ve çok fps artışı yaratsaydı dünyanın en iyi markasımı olurdu?
İyide bunları bir tek xiaomi mi yapacaktı? Rakipleride ona göre kendini geliştirip önüne rahatlıkla geçebilir

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Yazılımı iyi ve stabil olsaydı muhtemelen şuan en çok satan telefon markası konumundaydı.

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyide bunları bir tek xiaomi mi yapacaktı? Rakipleride ona göre kendini geliştirip önüne rahatlıkla geçebilir
yani bana göre yazılım hataları fazla oldugundan telefon markası sevilmiyor yani düzeltse en iyiler arasına girerdi yani ilk 3 e

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
yani bana göre yazılım hataları fazla oldugundan telefon markası sevilmiyor yani düzeltse en iyiler arasına girerdi yani ilk 3 e
Apple gibi bir rakibin önüne geçemezler bence ilk 3e girermi öyle bir şeyde bilmiyorum

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apple gibi bir rakibin önüne geçemezler bence ilk 3e girermi öyle bir şeyde bilmiyorum
yazılım olarak geçerse en iyi 3 e rahatlıkla girer zaten telefonları f/p ötesi apple göre

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
yazılım olarak geçerse en iyi 3 e rahatlıkla girer zaten telefonları f/p ötesi apple göre
Huawei Apple ve Samsung piyasada varken işi zor. Bu markalardan 2si kendi işletim sistemini kullanıyor. Öbür yandan Adamlar android tabanlı bir arayüzü bile stabile edemiyor.

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Huawei Apple ve Samsung piyasada varken işi zor. Bu markalardan 2si kendi işletim sistemini kullanıyor. Öbür yandan Adamlar android tabanlı bir arayüzü bile stabile edemiyor.
xiaomi şuan huawei den fazla satıyor
şu redmiler çıkmadan herkeste huawei vardı ama şuan kime baksam redmi kullaniyor

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
adamların bir şeyi var ama , adamlar kamerayı ve performansını tam iyi yapıyor mesela mi 11 lite ağırlık ve kamerasıyla öne çıkıyor?

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
xiaomi şuan huawei den fazla satıyor
şu redmiler çıkmadan herkeste huawei vardı ama şuan kime baksam redmi kullaniyor
Redmi ucuz diye kullanılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazılımı iyi ve stabil olsaydı muhtemelen şuan en çok satan telefon markası konumundaydı.
Stabil olsaydı bence pahalı olurdu telefon. Ucuz olmasının nedeni bu bence yazılıma yatırım yapmamaları

Top Bottom