Kayıta baktım lg olarak görünüyortelefona 3310 ımeı kaydı yapmışlardır telefon kendini 3310 zannediyordur
APKPure uygulamasından indirmeyi dener misin?Arkadaşlar Poco x3 telim var bu tele kayıt yapmadan önce telde netflix vardı telefonu kayıt yaptırdım fakat gitti netflix play storedede yok telefonum en son sürümde güncel poco bilerekmi yaptı yoksa kayıtla alakalı sorunmu
Öyle bir olay olmuyor, cihaz model numarasından tanınıyor.telefona 3310 ımeı kaydı yapmışlardır telefon kendini 3310 zannediyordur
Öyle bir olay olmuyor, cihaz model numarasından tanınıyor.
Hocam virüs çıkar diye korkuyorum baska uygulama varmı olay store uzerindenAPKPure uygulamasından indirmeyi dener misin?
Öyle bir olay olmuyor, cihaz model numarasından tanınıyor.
Hocam bu site güvenilirHocam virüs çıkar diye korkuyorum baska uygulama varmı olay store uzerinden
Virüs değil, indirin.Hocam virüs çıkar diye korkuyorum baska uygulama varmı olay store uzerinden
Cihaz sertifikalı değil diyorHocam cihazınız muhtemelen sertifikalı değil cihazınıza twrp yükleyip root atmışlardır bu yüzden sertifika kaybolmuştur.
Rica etsem Google play store'a girip sol üstte bulunan 3 çizgiye ya da çizgiler yoksa profil resminiz olacak ona tıklayıp ayarlara gidin daha sonra hakkında kısmına girip "Play protect sertifikası" altında ne yazdığına bakın. Cihaz sertifikalı değil yazıyorsa bunu düzeltmek sizin için zor olacak ama yardımcı olurum elimden geldiği kadar.
Evet root ve twrp yüklü cihazınızda. Uygulamalarınızda magisk diye bir uygulama var mı bakar mısınız?Cihaz sertifikalı değil diyor
Yok hocamEvet root ve twrp yüklü cihazınızda. Uygulamalarınızda magisk diye bir uygulama var mı bakar mısınız?
Peki hocam root checker uygulamasını indirip cihazınızda root var mı diye kontrol edebilir misiniz acaba?Yok hocam