Neler Yeni

Poco x3 nfc alacağız fakat bi kaç sorum var ?

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Bütçe
2500
Normal fiyatı 3.500 tl civarında olan poco x3 nfc 128gb burda bir telefon bayisinde 2.500 tl fakat türkiye garantili değilmiş global miş. Telefonlar orginal miş acaba bi sıkıntı olur mu ? 20 gün içinde birebir değişim veya para iadesi sunuyor . Teknik servis olarak da yardımcı olacağını söylüyor. Gittiğimizde orda bi bey ve kızı vardı. Biz orda konuşurken ordaki bey de burdan kendine ve eşine aynı telefondan aldığını hiçbir sorun yaşamadığını ve şimdide kızına almaya geldiğini söyledi ve biz orda konuşurken gerçekten aynısından test edip aldı ve gitti. Sizce alınmalı mı? Kuytu köşede bir yer değil çarşının ortasında bilinen bir yer. Sizce bu garanti işi bi sıkıntı yaratır mı? Bi kaç gün içinde almayı planlıyoruz. ( Annem için alacağım )

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Normal fiyatı 3.500 TL civarında olan poco x3 nfc 128gb burda bir telefon bayisinde 2.500 TL fakat türkiye garantili değilmiş global miş. Telefonlar orginal miş acaba bi sıkıntı olur mu ? 20 gün içinde birebir değişim veya para iadesi sunuyor . Teknik servis olarak da yardımcı olacağını söylüyor. Gittiğimizde orda bi bey ve kızı vardı. Biz orda konuşurken ordaki bey de burdan kendine ve eşine aynı telefondan aldığını hiçbir sorun yaşamadığını ve şimdide kızına almaya geldiğini söyledi ve biz orda konuşurken gerçekten aynısından test edip aldı ve gitti. Sizce alınmalı mı? Kuytu köşede bir yer değil çarşının ortasında bilinen bir yer. Sizce bu garanti işi bi sıkıntı yaratır mı? Bi kaç gün içinde almayı planlıyoruz. ( Annem için alacağım )
Yani yurtdışı telefon
Yanlış anlamadıysam imei atıp satıyolar

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani yurtdışı telefon
Yanlış anlamadıysam imei atıp satıyolar
Bu konuda inanın pek bilgim yok global dedi orginal dedi istediğin gibi kontrol edebilirsin dedi telefon sıfır dediği gibi vallaha bilmiyorum bilgisi olanlardan yardım talep ediyorum

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Yurt dışı garantisiz telefon. İmei atılıp kullanılıyor fakat fiyatı yüksek geldi bana o fiyata x3pro alınabilir yurt dışı olarak fakat x3pro larda imei kilidi varmış sıkıntı çıkartabilir. Düz x3 te sıkıntı yok. Fiyatı bi 2250 falan yapması lazım

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Yurt dışı garantisiz telefon. İmei atılıp kullanılıyor fakat fiyatı yüksek geldi bana o fiyata x3pro alınabilir yurt dışı olarak fakat x3pro larda imei kilidi varmış sıkıntı çıkartabilir. Düz x3 te sıkıntı yok. Fiyatı bi 2250 falan yapması lazım
Peki bu bana bi sıkıntı yaşatır mı?

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Jugujugule
Fiyatı globala göre fazla 500 TL daha koy garantili al

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Sizce ne kadara alırsam uygun olur 2250 ? Yani adamın indireceğini sanmıyorum ama denerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadara pazarlık yapmalıyım sence ?
x3 nfc yurt dışı kayıtlı 2bin tl civarı diye biliyorum ben ama dolarla çalıştıkları için fiyat değişebilir. Şuan güncel dolarda 2400e falan alabilirsin galiba. Bu fiyat uygun oluyor.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,514
İsim
Mert Metshi
Bende var pubg de kasmıyor candy crush oynarken kasıyor :)

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar