Neler Yeni

Android Poco X3 Nfc / X3 Pro / Mi 11 Lite Hangisinin kamerası daha iyi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Jugujugule
Ben işlemci farkına laf ettim mi? Kamera olarak Samsung Galaxy A52 daha iyi diyorum. Her şeyi işlemciden ibaret sanmayın.
Her şey işlemci kardeşim mi 10t pronun kamerası da on numara nokia3310 değil ve bence senin dediğin gibi üstün de değil

Onurkotlutok05

80+ Gold
Samsung Galaxy A52 alırsanız bu telefonların hepsinden daha iyi olacaktır. (Kameraya önem veriyorsanız.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Anonim X
İlgilendiği Kategoriler
Donanım
Steam
putin2077
Discord
prophetiae#8549
Samsung Galaxy A52 alırsanız bu telefonların hepsinden daha iyi olacaktır. (Kameraya önem veriyorsanız.)

hocam şimdi poco x3 gt var karşılaştırma şeyine baktım 1-2 tık daha iyi ama samsung bakıyorum onunda iyi arada kafa karışıyor yani :D birinde sony var öbüründe samsung lensi var her iki kamerada iyi şuanda :D donanımsal olarak bakarsak gt daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her şey işlemci kardeşim mi 10t pronun kamerası da on numara nokia3310 değil ve bence senin dediğin gibi üstün de değil
mi 10t pro çok iyi fakat fiyat konusunda çok pahalı evet kamera filan harika işlemci olarak çok iyi ama siz olsanız alır mısınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Jugujugule
hocam şimdi poco x3 gt var karşılaştırma şeyine baktım 1-2 tık daha iyi ama samsung bakıyorum onunda iyi arada kafa karışıyor yani :D birinde sony var öbüründe samsung lensi var her iki kamerada iyi şuanda :D donanımsal olarak bakarsak gt daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

mi 10t pro çok iyi fakat fiyat konusunda çok pahalı evet kamera filan harika işlemci olarak çok iyi ama siz olsanız alır mısınız ?
Alırım tabi yurtdışı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Anonim X
İlgilendiği Kategoriler
Donanım
Steam
putin2077
Discord
prophetiae#8549
Alırım tabi yurtdışı

yurt dışında aldığımız zaman çok uğraşıyoruz telefon kırdırma imei attırma baya yorucu iş onun yerine yurt içinden alsam daha iyi olur hem de kafam rahat olur bide söyle düşünün telefonun bozuldu garantili olduğu zaman veriyorsun tamir ediliyor fakat yurt dışından aldığın zaman telefonculara götürüyorsun iyice bozuyorlar tam yapamıyorlar onun eksileri var tabikide.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Jugujugule
yurt dışında aldığımız zaman çok uğraşıyoruz telefon kırdırma imei attırma baya yorucu iş onun yerine yurt içinden alsam daha iyi olur hem de kafam rahat olur bide söyle düşünün telefonun bozuldu garantili olduğu zaman veriyorsun tamir ediliyor fakat yurt dışından aldığın zaman telefonculara götürüyorsun iyice bozuyorlar tam yapamıyorlar onun eksileri var tabikide.
Telefon kirdirma diye bir olay yok IMEI attiyorsun oda kısa sürüyor eski telefonunun imeini attirdigin zaman uzun süre kullanıyorsun hiç bişey olmuyor garantisi olsa ne ne Garanti kapsamına giriyor Allah aşkına 🤣🤣🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
Mi 11 lite hakkında bir bilgim yok diye onu dışarda bırakıp yorum yapacağım. x3 Pro kullanıyorum 2 aya yakın. Öncesinde x3 NFC de kullandım redmi note 8 de kullandım. Kamera olayına gelirsek x3 Pro da 48mp redmi note 8 de 48mp ama aralarında gerçekten fark var x3 Pro 48 olmasına rağmen daha iyi görünüyor bariz.
Gelelim NFC ile PRO nun karşılaştırmasına. Kasa sağlamlığı ve kamera(canlılık farkı aşırı bariz gözle görülüyor) olarak NFC çok daha iyi geldi bana ikisini de kısa süre kullanan biri olarak. Ama işin bir de işlemci boyutu var bu açıdan da PRO tokatlıyor.
Şarj olarak ikiside aynı mAh ama işlemci gücünden dolayı sanırım NFC prodan çok az farkla daha iyi geldi bana o da Yüzde 5 bile olmayabilir sadece gözlemlediğim farkı anlatayım diye belirttim.
Oyun manyağı değilim demişsiniz bu sebeple bence NFC almalısın. Ki onunda işlemcisi gayet güzel bir işlemci.(diğer telefon hakkında bilgim yok diye dışarda bırakıp yorum yaptım) Şimdiden hayırlı olsun umarım yardımcı olmuşumdur...
Türkiye şartları belli eğer alıp iyi bir süre kullanacak ise bence x3 alması daha iyi olur çünkü uzun sürede yavaşlamaz ve kameraların arasında çok bir fark yok galiba dediğiniz kadarıyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom