iyi forumlar dostlar inanır mısınız tam poco x3 alacak kadar para ödeyebilirim peşin param da yok yani demem o ki ben bu telefonu taksitle fark olmadan alabilir miyim ? nah alabilirsin diyenlere kalp ama trollemeyin
Zor yani. Çok zor faizsiz almak 3000lira bandında telefonuiyi forumlar dostlar inanır mısınız tam poco x3 alacak kadar para ödeyebilirim peşin param da yok yani demem o ki ben bu telefonu taksitle fark olmadan alabilir miyim ? nah alabilirsin diyenlere kalp ama trollemeyin
kurban olurum sana bana bunlarla gelin işte teknosa faizsiz kredi veriyor ama poco satmıyordu demek vatanda ve n11 de var hmm vatan kazık olabilir n11 e bakıyorum çok teşekkürlerZor yani. Çok zor faizsiz almak 3000lira bandında telefonu
Fibabanka kredisi veren vatana ve n11e bak
sevgili protein tozu kardeşim sana faiz ödeyemem diyorum gözünü seveyim ha diyosan faizi benden okeyTaksitsiz internetten alma şansın var taksit ile 4000 liraya satıyorlar.
Bir bak hocam bazen veriliyor faizsiz kredi.kurban olurum sana bana bunlarla gelin işte teknosa faizsiz kredi veriyor ama poco satmıyordu demek vatanda ve n11 de var hmm vatan kazık olabilir n11 e bakıyorum çok teşekkürler
Ne dediğimi tekrardan oku ben dedim ki taksit li 4000 liraya satıyorlar git al mı dedim internetten al dedim taksitsiz imkanın varsa çünkü taksit ile 4000 liraya satıyorlar ?kurban olurum sana bana bunlarla gelin işte teknosa faizsiz kredi veriyor ama poco satmıyordu demek vatanda ve n11 de var hmm vatan kazık olabilir n11 e bakıyorum çok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
sevgili protein tozu kardeşim sana faiz ödeyemem diyorum gözünü seveyim ha diyosan faizi benden okey