Neler Yeni

poco x3 nfc nereden alacağım?

Acurybo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Samet
iyi forumlar dostlar inanır mısınız tam poco x3 alacak kadar para ödeyebilirim peşin param da yok yani demem o ki ben bu telefonu taksitle fark olmadan alabilir miyim ? nah alabilirsin diyenlere kalp ama trollemeyin

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
iyi forumlar dostlar inanır mısınız tam poco x3 alacak kadar para ödeyebilirim peşin param da yok yani demem o ki ben bu telefonu taksitle fark olmadan alabilir miyim ? nah alabilirsin diyenlere kalp ama trollemeyin
Zor yani. Çok zor faizsiz almak 3000lira bandında telefonu
Fibabanka kredisi veren vatana ve n11e bak

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Taksitsiz internetten alma şansın var taksit ile 4000 liraya satıyorlar.

Acurybo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zor yani. Çok zor faizsiz almak 3000lira bandında telefonu
Fibabanka kredisi veren vatana ve n11e bak
kurban olurum sana bana bunlarla gelin işte teknosa faizsiz kredi veriyor ama poco satmıyordu demek vatanda ve n11 de var hmm vatan kazık olabilir n11 e bakıyorum çok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taksitsiz internetten alma şansın var taksit ile 4000 liraya satıyorlar.
sevgili protein tozu kardeşim sana faiz ödeyemem diyorum gözünü seveyim ha diyosan faizi benden okey

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kurban olurum sana bana bunlarla gelin işte teknosa faizsiz kredi veriyor ama poco satmıyordu demek vatanda ve n11 de var hmm vatan kazık olabilir n11 e bakıyorum çok teşekkürler
Bir bak hocam bazen veriliyor faizsiz kredi.
Olmazsa vatandan al az pahalı olur ama kredi çıkıyor yüksek ihtimalle

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Mesaj otomatik birleştirildi:

sevgili protein tozu kardeşim sana faiz ödeyemem diyorum gözünü seveyim ha diyosan faizi benden okey
Ne dediğimi tekrardan oku ben dedim ki taksit li 4000 liraya satıyorlar git al mı dedim internetten al dedim taksitsiz imkanın varsa çünkü taksit ile 4000 liraya satıyorlar ?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Arkadaşların dediği gibi bankalarla anlaşmalı olan yerler olabiliyor.
Bir de kredi kartından taksitli nakit avans çekip o şekilde de alanlar oluyor.

Acurybo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar fibabanka müşterisi olmam lazımmış bizim burada yok internetten üye olurum da babam bizim döneme yetişemediğinden anlamıyor ve karşı çıkıyor :(

Top Bottom