Neler Yeni

Poco X3 NFC telefon hakkındaki düşünceleriniz neler ?

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş
F/p olarak gayet iyi.Sırf malzeme kalitesi ve tasarımından dolayı tercih etmeyeceğim bir cihaz.
evet tasarımı kötü ben realme 6 pro aldım bunda 120hz ekran var ama realme 6 pro dada 90 hz var 90 hz neyimize yetmez

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
kadir

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Kanka bana kalcak olursa note 9 pro falan almam Al Poco geç.
note 9 270k antutusu var Poco'nun 301 bin.
+ olarak Poco'Da 120hz ekran var tek atar note 9 pro'ya.
Daha iyi denmez işlemcisi hariç, kamerası dahil amiral gemisi bir telefon zaten. Yani bu telefonu samsung satsa 6 bin liradan aşşağı satmaz özelliklerine bakılırsa 120 hz ekran diyor iPhone 12 Pro max dahi 60 hz.

Bende öyle dedim daha iyi gibisinden arkadaş daha iyi sayılmaz dedi tam netliğe kavuşturabilirmiyiz ? Zaten tasarım olarak kopyası gibi Poco hiç bir yerde yok mağazalarda hatta bir teknoloji firmasına gittim dedim poco varmı elinizde şaşkın şaşkın baktı dedim Xiaomi ürünü sonuçta stand açıyorsunuz ama poco gibi bir telefona yer vermiyorsunuz bırak zaten kendi mağazalarında yok oda ayrı bir konu.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Alırım bir hayırlı olsun babama hediye almayı düşünüyordum bu süreçte çok yoruldu (üniversiteye yerleşme) 3090 alacağım 20 bin lira bütçe ile o yüzden elimde 20 bin liranın üstünde bir para vardı 20 bin lira yine duruyor. Biraz da borç alarak 128 gb olan modeli babama aldım umarım kullanabilir :D.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
kadir

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
yani pocoya adam neden 120hz koydu kesin bir iş vardır bunun altında

Poco mimarisi cidden başından beri değişik yöntemler deniyor F1 F2 modellerinden bunu anlıyabiliriz kamera döngüsünde olsun kablosuz sarj özelliği olsun bundada farklı bir tercih yapılmış alışılmışın dışında her modeli Poco'nun tarzı bu olsa gerek :)

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş
Poco mimarisi cidden başından beri değişik yöntemler deniyor F1 F2 modellerinden bunu anlıyabiliriz kamera döngüsünde olsun kablosuz sarj özelliği olsun bundada farklı bir tercih yapılmış alışılmışın dışında her modeli Poco'nun tarzı bu olsa gerek :)
bana tasarım kötü geldi zevkler ve renker

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Alırım bir hayırlı olsun babama hediye almayı düşünüyordum bu süreçte çok yoruldu (üniversiteye yerleşme) 3090 alacağım 20 bin lira bütçe ile o yüzden elimde 20 bin liranın üstünde bir para vardı 20 bin lira yine duruyor. Biraz da borç alarak 128 gb olan modeli babama aldım umarım kullanabilir :D.

H.o Güle güle kullanılsın.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
H.o Güle güle kullanılsın.
Umarım diyelim iPhone 7 plus kullanıyor yavaşladığından şikayetçiyidi biraz zor alışır ama alışır her türlü çok daha üstün bir telefon zaten.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
bana tasarım kötü geldi zevkler ve renker

Tasarım dediğin şey kılıf takarsın bitti gitti renk bile bazen önemli olmayabiliyor :D Sadece içerik olarak özellik olarak çok fazlasını sunuyor ise tasarım diye gidip 500 tl daha fazla vermeye gerek yok Apple kullanmıyoruz ki elmayı gösterelim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım diyelim iPhone 7 plus kullanıyor yavaşladığından şikayetçiyidi biraz zor alışır ama alışır her türlü çok daha üstün bir telefon zaten.

Yani biraz sert geçiş olacak gibi ama alışır zaten benim çevrede'de var geçen sene samsung'a laf dedirtmez idi bana bu yaz açıyor ne alıyım diyor. Dedim kafandaki düşünceler diyor oppo veya Xiaomi dedim Xiaomi'de varmı birşeyler baktığın ettiğin diyor Xiaomi mi note 10 lite tamam dedim git nebula moru'nu al :D

Top Bottom