pro al nfc almaPoco x3 oyun için alınır mı? 1-2 sene sonra kasma yapar mı?
Pro kullanıyorum yazılım açısından berbat daha güncel modellere yönelenebilir ama cihazda güzelPoco x3 oyun için alınır mı? 1-2 sene sonra kasma yapar mı?
2.el bütçe 5k bu fiyatlara neler var oyun için. Yurt dışı olmasın.X3 pro ise alınabilir ancak artık eskidi ve tuğla gibi telefon o göz önünde bulundurulmalı. Pro olmayan X3 ise alınmaz çok kötü telefon.
20 aydır X3 Pro 8/256 kullanıyorum oyunlarda çok iyi kasma donma yok. Ps2 ve PSP emülatörleri sıkıntısızca oynuyorum.Poco x3 oyun için alınır mı? 1-2 sene sonra kasma yapar mı?
redmi note 10s var bende 6/128 pubg falan oynamıyorum ancak psp emülatörü olsun kasma yok yazılım kaynaklı ısınma oluyor bazen ama bulabilirseniz note 10 pro alın derimEvet maks 5k.
Bu bütçede ne alıyım uzun yıllar sorun çıkarmasını isteyemiyorum ve oyun performansı iyi olsun yeter.NFC kullanıyorum 2,5 yıl oldu hâlâ aldığım gibi güzel. Diğer telefonlara göre ağır sadece, kamerasından falan da bayağı memnunum. GFX Tool la PUBG oynamıştım bir ara 90 FPS alıyordu
Bütçeniz nedir ?Bu bütçede ne alıyım uzun yıllar sorun çıkarmasını isteyemiyorum ve oyun performansı iyi olsun yeter.