babamda a50 var kötü fakat bu modeli bilmiyorumŞuan önermem pahalı eskiden alınırdı https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a52s-5g.html
Şuan önermem pahalı eskiden alınırdı https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a52s-5g.html
İlan 6 aylık isterseniz mesaj yazın cevap vermeyebilirbabamda a50 var kötü fakat bu modeli bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şurdan almayı planlıyorumXiaomi Cep Telefonu Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Xiaomi Cep Telefonu modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Alınacaksa 8gb'lık modeli alınmalı.şuan
POCO X3 PRO 6/128 telefon alınır mı
yenilemiş ilanı da var bu satıcının guncel, yazdım az önce fakat daha dönmediİlan 6 aylık isterseniz mesaj yazın cevap vermeyebilir
oyun oynamam oynarımda öyle metrodayken felan pubg felan oynamıyorum ful pc deyım kullandığım tel iyice öldüğü için alıcam fakat bu fiyata varmı önerinizAlınacaksa 8gb'lık modeli alınmalı.
Muhtemelen oyun için alacaksın ve 6gb yeterli olmayacaktır.
Ama 8gb'lık modeli de saçma sapan hal almış yani çıktığı fiyatın 2 katı olmuş maalesef.
Kamera ve ekran kalitesi aramayın baştan söyleyeyim.
Gün ışığın da ekranın parlaklığını sonuna kadar dahi açsanız yerine göre ekranı net göremeyebilirsiniz ve bunu da dikkate alın.
Samsung A51 düşünür müsünüz ?yenilemiş ilanı da var bu satıcının guncel, yazdım az önce fakat daha dönmedi
oyun oynamam oynarımda öyle metrodayken felan PUBG felan oynamıyorum ful pc deyım kullandığım tel iyice öldüğü için alıcam fakat bu fiyata varmı öneriniz
Bütçeniz ne kadar?yenilemiş ilanı da var bu satıcının guncel, yazdım az önce fakat daha dönmedi
oyun oynamam oynarımda öyle metrodayken felan PUBG felan oynamıyorum ful pc deyım kullandığım tel iyice öldüğü için alıcam fakat bu fiyata varmı öneriniz
poco f3 önerimdirşuan
Ben şuan kullanıyorum alım 2 yıl kullanım diyorsan al ama 4+ sene goturmez malesef cihazin fiyatı anlamsız arttı işlemcisi iyi evet ama bazı şeylerden kismislar malesef şuan aynı fiyatlarda honor50 realme GT master edition var yanlis hatırlamıyorsam onlara bakşuan