Neler Yeni

Öneri Poco X3 Pro alınır mı?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
Bütçe
3500

şahin doğan

80+ Platinum
hocam bu telefon kamera, malzeme kalitesi, ekran kalitesinden kesip işlemciye vermiş kamera yönünden kötü bir telefon bütçenizi arttırıp mi 11 lite veya a52 öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu telefon kamera, malzeme kalitesi, ekran kalitesinden kesip işlemciye vermiş kamera yönünden kötü bir telefon bütçenizi arttırıp mi 11 lite veya a52 öneririm
bütçe arttıramıyorsanız reno 5 lite öneririm veya p40 lite p40 lite fotoğrafta çok iyi videosu berbat

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bütçe arttıramıyorsanız reno 5 lite öneririm veya p40 lite p40 lite fotoğrafta çok iyi videosu berbat
Öncelikle önerin için teşekkürler. Bunun ortası 4 bin den başlıyor ama maalesef benim o kadar bütçem yok. X3 Pro ve X3 NFC bulabildim tek. Bütçeme uygun gösterdiğiniz telefonların da özellikleri pek iç açıcı durmuyor. NFC de X3 Pro ya göre biraz daha pahalı. Çok kararsız kaldım Pro alırsam oyun performansı ve akıcılık olacak ama telefon ile çok fazla oyun oynamıyorum. NFC alırsam işlemcisi daha düşük olacak ama kamerası iyi olacak uzun süre sonra işlevselliğini yitirecek...

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,281
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

muskA

80+ Silver

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Telefon almayı planlıyorum ve maksimum 3500TL lik bir bütçem bulunmakta. Poco X3 Pro almayı planlıyorum fakat emin olamadım... Bu fiyata daha iyisi olur mu? Çok fazla fotoğraf çekerim fotoğraf performansı nasıldır?
pocco serisi cidden sağlam telefon ne kadar xiaomi den nefret etsemde o seriyi cidden becermişler

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,281
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
X3 Pro bu ikisinden de daha iyi,fakat yazılımından çok şikayetçi olan varmış.
Note 10S alınabilir oyun çok az oynanıyorsa. Diğerleri alternatif. IPS ekran olmasın amaç. K30 5G diye önerdim sanırım değilmiş. Yoksa X3 PRO alınır gayet güzel telefon kamerası çöp falan da değil.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
12- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.
Çöp.
Çöp.

Mediatek :kekw:

X3 PRO üçünden de daha iyi ki. Tamam kamera konusunda ve SUPER AMOLED konusunda daha iyi olanlar var da X3 PRO'nun ekranı o kadar kötü değil. AMOLED'e göre kötü yoksa gayet iyi.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,281
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Çöp.

Çöp.

Mediatek :kekw:

X3 PRO üçünden de daha iyi ki. Tamam kamera konusunda ve SUPER AMOLED konusunda daha iyi olanlar var da X3 PRO'nun ekranı o kadar kötü değil. AMOLED'e göre kötü yoksa gayet iyi.
Mi9T ve Note 10S önermemin tek sebebi Amoled. IPS ekran kullanıyorum amoled ile karşılaştırma şansım var 7/24. Amoled yanında resmen çöp kalıyor IPS. Parlaklık fulleyince ekran gri oluyor mesela bende. Ayrıca G95 işlemcisi gayet iş görür 732G rakibi. Note 10S alınabilir ama Poco x3 pro alırsa da çok fark etmez. Ama çok oyun oynamıyor. Ayrıca ağır oynamadığı (genshin) sürece zaten G95 yeterli fazlasıyla hemde. 10S aşırı ısınmıyor.

Normalde Note 10S 5G önerecektim ama ekranı IPS yapmışlar. 5G' de işlemci daha iyi ama çok az fark var. O yüzden 10S düz önerdim. X3 PRO oyun için alınır ama Note 10S veya Poco x3 pro verseler 10S alırım oyunla işim yok. Oynadığım en ağır oyun fishing simulator mü ne. Bana ekran ve kamera lazım mesela. Arkadaşa da öyle sanırım.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
X3 Pro bu ikisinden de daha iyi,fakat yazılımından çok şikayetçi olan varmış.
Benim için problem olmaz garantisi bitince Custom rom atabilirim. Yazılımının öyle kullanıma %100 etki edeceğini pek sanmıyorum.
Note 10S alınabilir oyun çok az oynanıyorsa. Diğerleri alternatif. IPS ekran olmasın amaç. K30 5G diye önerdim sanırım değilmiş. Yoksa X3 PRO alınır gayet güzel telefon kamerası çöp falan da değil.
Oyun çok oynamıyorum ama oynarsam da iyi bir telefon olsa diye düşünüyorum 10S ile X3 Pro yu karşılaştırdım X3 Pro istediğim özelliklere göre daha iyi duruyor. Kamerası konusunda pek bir bilgim yok ama çok ta kötü değil diyorlar (gm5 plus a göre iyidir orası kesin :kekw:)
Mi9T ve Note 10S önermemin tek sebebi Amoled. IPS ekran kullanıyorum amoled ile karşılaştırma şansım var 7/24. Amoled yanında resmen çöp kalıyor IPS. Parlaklık fulleyince ekran gri oluyor mesela bende. Ayrıca G95 işlemcisi gayet iş görür 732G rakibi. Note 10S alınabilir ama Poco x3 pro alırsa da çok fark etmez. Ama çok oyun oynamıyor. Ayrıca ağır oynamadığı (genshin) sürece zaten G95 yeterli fazlasıyla hemde. 10S aşırı ısınmıyor.
6 Yıldır IPS panel telefon kullandım halen kullanıyorum en düşük ışık ayarında genelde kullanıyorum. Amoled in çok iyi olduğunu biliyorum ama IPS panel bir telefonun benim için çok etkisi olur mu ki? Çünkü şuan da telefonum IPS panel öyle gri falan pek kafama takılmadı.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,281
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Benim için problem olmaz garantisi bitince Custom rom atabilirim. Yazılımının öyle kullanıma %100 etki edeceğini pek sanmıyorum.

Oyun çok oynamıyorum ama oynarsam da iyi bir telefon olsa diye düşünüyorum 10S ile X3 Pro yu karşılaştırdım X3 Pro istediğim özelliklere göre daha iyi duruyor. Kamerası konusunda pek bir bilgim yok ama çok ta kötü değil diyorlar (gm5 plus a göre iyidir orası kesin :kekw:)

6 Yıldır IPS panel telefon kullandım halen kullanıyorum en düşük ışık ayarında genelde kullanıyorum. Amoled in çok iyi olduğunu biliyorum ama IPS panel bir telefonun benim için çok etkisi olur mu ki? Çünkü şuan da telefonum IPS panel öyle gri falan pek kafama takılmadı.
Amoled çok daha canlı duruyor. IPS soluk kalıyor. Amoled ekran gördükten sonra kendi ekranımı bir türlü sevemedim. Yani sadece işlemciden ibaret aslında poco x3 pro. Biraz kalın ve ağır ayrıca.

muskA

80+ Silver

Custom Rom riskine gerek yok bence,o süreç içerisinde düzeltirler diye düşünüyorum yazılımı.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
Amoled çok daha canlı duruyor. IPS soluk kalıyor. Amoled ekran gördükten sonra kendi ekranımı bir türlü sevemedim. Yani sadece işlemciden ibaret aslında poco x3 pro. Biraz kalın ve ağır ayrıca.
Bilekliğimden dolayı biliyorum cidden Amoled çok iyi ama Amoled için diğer özelliklerden vazgeçmek pek mantıklı gelmedi bana hocam. Genel olarak istediğim özellikleri sağlıyor X3 Pro yıllarca sıkıntısız kullanabilirim gibi duruyor Gorilla Glass 6 olsun toz + su koruma sertifikası falan daha fazla özelliği bulunuyor. Sanırsam şansımı X3 Pro dan yana kullanacağım.

Custom Rom riskine gerek yok bence,o süreç içerisinde düzeltirler diye düşünüyorum yazılımı.
Düzelteceklerine eminim ama öyle problemi olursa Custom rom atabilirim yani :D

Top Bottom