Neler Yeni

Öneri Poco X3 Pro alınır mı?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,281
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bilekliğimden dolayı biliyorum cidden Amoled çok iyi ama Amoled için diğer özelliklerden vazgeçmek pek mantıklı gelmedi bana hocam. Genel olarak istediğim özellikleri sağlıyor X3 Pro yıllarca sıkıntısız kullanabilirim gibi duruyor Gorilla Glass 6 olsun toz + su falan daha fazla özelliği bulunuyor. Sanırsam şansımı X3 Pro dan yana kullanacağım.

Düzelteceklerine eminim ama öyle problemi olursa Custom rom atabilirim yani :D
Yani oyun dışında kullandığınızda pek memnun kalmazsınız. Ama alabilirsiniz tabii. Oyun dışında her konuda 10s daha iyi.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
Yani oyun dışında kullandığınızda pek memnun kalmazsınız. Ama alabilirsiniz tabii. Oyun dışında her konuda 10s daha iyi.
Öneriniz için teşekkürler. <3
Telefon oyunlarına yatırım yapmaya başladılar bence oyun telefonu alayım en azından Apex Mobile falan oynarım bilgisayar da 30 75 fps arası alıyordum bir de 100 gb olunca :)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,281
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Öneriniz için teşekkürler. <3
Telefon oyunlarına yatırım yapmaya başladılar bence oyun telefonu alayım en azından Apex Mobile falan oynarım bilgisayar da 30 75 fps arası alıyordum bir de 100 gb olunca :)
Hayırlı olsun o zaman.

(Evo)lution

80+ Bronze
Telefon almayı planlıyorum ve maksimum 3500TL lik bir bütçem bulunmakta. Poco X3 Pro almayı planlıyorum fakat emin olamadım... Bu fiyata daha iyisi olur mu? Çok fazla fotoğraf çekerim fotoğraf performansı nasıldır?
Her ne kadar işlemci performansında harika olsada kamera konusunda vasat bir cihaz. Bütçenizi artırıp Xiaomi Mi11 Lite almanızı tavsiye ederim.

Top Bottom