Neler Yeni

Poco x3 Pro Artı ve eksi yönleri

Berkay1__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berkau
Merhaba arkadaşlar, 3 Haftadır Poco X3 Pro 256/8 modelini kullanmaktayım.Bu Telefon Oyun canavarı bir telefon.3000-4500 TL lik telefonlar arasından her yönüyle bir numaradır.Telefonda oyun anlamında Gayet memnunum.Kağıt üstündeki değerler bire bir aynı olmayabiliyor.Mesela Telefonu alırken araştırdım 1 saatte %100 Batarya dolumu Yazıyordu .Ama ben gerekli testleri yaptım Yaklaşık olarak 1.30 saatte tam dolum yapıyor.Telefonu oyun veya günlük kullanım için alacaksanız sizi üzmez.Ama şunu söylemeliyim telefon oldukça kalın ve ağır yani elinize başka bir telefon aldığınızda farkı hissedebiliyorsunuz.Telefonun iki modeli bulunmakta 128/6 Rom ve 256/8 modeli benim tavsiyem 128/6 Seçeneğini almak yerine 256/8 modelini 300 tl farkla almanız.Kamerasındanda memnunum işimi fazlasıyla görüyor.Daha üst segment bir telefon istiyorsanız Poco f3 modeline bakabilirsiniz.

Bieshala

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar, 3 Haftadır Poco X3 Pro 256/8 modelini kullanmaktayım.Bu Telefon Oyun canavarı bir telefon.3000-4500 TL lik telefonlar arasından her yönüyle bir numaradır.Telefonda oyun anlamında Gayet memnunum.Kağıt üstündeki değerler bire bir aynı olmayabiliyor.Mesela Telefonu alırken araştırdım 1 saatte %100 Batarya dolumu Yazıyordu .Ama ben gerekli testleri yaptım Yaklaşık olarak 1.30 saatte tam dolum yapıyor.Telefonu oyun veya günlük kullanım için alacaksanız sizi üzmez.Ama şunu söylemeliyim telefon oldukça kalın ve ağır yani elinize başka bir telefon aldığınızda farkı hissedebiliyorsunuz.Telefonun iki modeli bulunmakta 128/6 Rom ve 256/8 modeli benim tavsiyem 128/6 Seçeneğini almak yerine 256/8 modelini 300 TL farkla almanız.Kamerasındanda memnunum işimi fazlasıyla görüyor.Daha üst segment bir telefon istiyorsanız Poco f3 modeline bakabilirsiniz.
Oyun Oynarken Isınma Oluyor Mu ?

Kamerası Çok Mu Kötü Yoksa Günlük Kullanım İçin İyi Mi ?

Sosyal Medyada Gezerken Nasıl ?

Bende Almayı Düşünüyorum O Yüzden Soruyorum .

Berkay1__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berkau
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun Oynarken Isınma Oluyor Mu ?

Kamerası Çok Mu Kötü Yoksa Günlük Kullanım İçin İyi Mi ?

Sosyal Medyada Gezerken Nasıl ?

Bende Almayı Düşünüyorum O Yüzden Soruyorum .
Oyun oynarken 120Hz de Isınıyor ama öyle çok değil normal.Kamerası günlük kullanım için ideal sosyal medyada gezerken şarj fazla gitmiyor ısınmıyorda.Ama bence oyun oynarken (Pubg Mobile) 120hZ kullanmaya gerek yok ben şahsen 1-2 kere kullandım 120hz 70 fps gördüm ama 60 fps de gayet yeterli

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Şarj kaç saat gidiyor

Bieshala

80+ Bronze
Oyun oynarken 120Hz de Isınıyor ama öyle çok değil normal.Kamerası günlük kullanım için ideal sosyal medyada gezerken şarj fazla gitmiyor ısınmıyorda.Ama bence oyun oynarken (PUBG Mobile) 120hZ kullanmaya gerek yok ben şahsen 1-2 kere kullandım 120hz 70 fps gördüm ama 60 fps de gayet yeterli
Elini Yakıyor Mu Isınınca ? Vestel Venüs Öyle'De Çünkü . :p

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
9 saat ekran süresi aldım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok dostum o kadar değil maximum 43-45 derece
parlaklık nasıldı 9 saatten biraz fazla olması gerek bence bende huawei mate 20 lite var onunla bile 7-10 saat çıkarabiliyorum rahat bir şekilde.2 yıldır da kullanıyoru.

Berkay1__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berkau
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parlaklık full hiç düşürmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

parlaklık nasıldı 9 saatten biraz fazla olması gerek bence bende huawei mate 20 lite var onunla bile 7-10 saat çıkarabiliyorum rahat bir şekilde.2 yıldır da kullanıyoru.
full

Top Bottom