Neler Yeni

Yardım Poco X3 Pro hücre bekleme sorunu yaşıyorum.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Telefonumu genellikle aktif kullanırım, çok dert değil benim için hücre bekleme şeyi. Zaten çok fazla yemiyor, ortalama 1.5 - 2 gün gidiyor aktif kullandığım günlerde ancak oyun oynamıyorum. Pil tasaraffunu açtığımda ve telefonu nadiren kullandığımda pil süresi böyleydi:

Alıntıyı görüntüle

Normal kullanımda ve 120 Hz ekran tazeleme oranında biraz daha iyi olabilirdi dediğim oluyor ama memnunum. Bir ara yazılımsal olarak düzeltirler diye düşünüyorum. SD 860'ın da etkisi var biraz. Sonuçta Poco X3 NFC'deki olduğu gibi SD 732G yok, haliyle biraz daha güce ihtiyacı var. Pil tasarrufu konusunda yine düzeltilebilir yerler var elbette.

Yazılımı çok problemsiz değil, yine de MIUI 12 zamanına göre daha iyi olduğunu söylemek mümkün.

Kullanmadığın zamanlardaki saat aralıklarında otomatik pil tasarrufu açmayı deneyebilirsin, bir nebze işe yarıyor.
pil tasarrufunu açmama amacımda mail gelmiyor tek sıkııntı o nasıl düzeltebilirim bunu yoksa pil iyi farkındayım ama bu şeyler olmasa daha iyi olabilir mesela yani :d (telefonu yeni aldım batarya alışamadı hızlı bitiyor 1 kere ful boşaltıp doldurdum daha iyi şuan 3 kere daha yaparsam 1 hafta sonra düzelirde kafaya takmam umarım birde 60hz le 120 hz de çok fark var mı pilde

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Redmi Note 8 kullanıcısıyım ve senin dediğin sorun bende de var. Beklemedeyken şarj azalıyor. Buna çözüm olarak uçak moduna alıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Üzgün

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
pil tasarrufunu açmama amacımda mail gelmiyor tek sıkııntı o nasıl düzeltebilirim
Pil tasarrufunu açınca otomatik senkronizasyon kapanıyor. Pil tasarrufunu açtıktan sonra otomatik senkronizasyonu açarsanız sorun çözülür sanırım.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Pil tasarrufunu açınca otomatik senkronizasyon kapanıyor. Pil tasarrufunu açtıktan sonra otomatik senkronizasyonu açarsanız sorun çözülür sanırım.
mantıklı sonradan benimde aklıma geldi teşekkür...

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
merhabalar sorun şu telefon gece saatlerinde hücre bekleme sorunu yaşıyor buda pilin azalmasını sağlıyor gece 80 de bıraktığım telefon 76 da felan buluyorum ama pil grafiğinde, gündüzleri de gözüküyor ama geceki kadar sıkıntılı değil
eski telefonumda böyle bir sorun yaşamıyordum xiaomi redmi 8 ondada ilk aldığım zamanlar böyleydi geceleri şarj düşüyordu
yazılım güncellemesi geldikten sonra pil performansı da artmıştı bu sorunun kesinlikle yazılımdan olduğunu düşünüyorum lütfen bi an önce bi çare bulunsun daha yeni aldım telefonu ama zevkimi kıran olay bu oldu :/
( bu durumu yaşayan varsa, çözen varsa veya önerisi olan varsa lütfen bekliyorum teşekkürler...)
Xiaomi yazilimdan dolayi alinmaz iste

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
1635705344810.png

Bende durumlar böyle fakat çok dert edilebilecek bir değer olduğunu zannetmiyorum.

• Beğen

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
yalnız senin pil fazla dayanmaz :d grafiğe bak sanki borsa jdjfjfjdj
Bugün biraz fazla uğraştım bir de bir kaç kez tak çıkar yaptım. Normalde bu şekilde kullanmıyorum + olarak %100 şarj etmiyorum %80 %90 arası şarj ediyorum bir de sürekli 120Hz kullanıyorum bir tık normal.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Bugün biraz fazla uğraştım bir de bir kaç kez tak çıkar yaptım. Normalde bu şekilde kullanmıyorum + olarak %100 şarj etmiyorum %80 %90 arası şarj ediyorum bir de sürekli 120Hz kullanıyorum bir tık normal.
bende 120hz kullanıyodum 60 a çektim baya bi kasma var gibi geliyo ama bi test edicem böyle kaç gün saat dayanıyo diye :) senin dediğin gibide yapıyorum genelde 100 de 90 da çekmeye çalışyıroum doğrusu bataryayı korumak için...

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Bir şey soracam şu aralar xiomi nin yazılımıyla ilgili ve poco x3 pro ile ilgili bir çok şikayet görüyorum sizce doğru mu
(1 ay sonra poco x3 pro alacağından soruyorum)

• Beğen

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Bir şey soracam şu aralar xiomi nin yazılımıyla ilgili ve poco x3 pro ile ilgili bir çok şikayet görüyorum sizce doğru mu
(1 ay sonra poco x3 pro alacağından soruyorum)
yazılımında şuana kadar sıkıntı görmedim ben eğer bu konuyu yazılımdan saymıyorsak gayet iyi bu fiyata alınabilceklerin en iyisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bu ayın 22 sinde aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,520
Üyeler
161,867
Son üye
Muwusty
Top Bottom