john
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 613
- İsim
- john
- İlgilendiği Kategoriler
- Sıcak Fırsatlar.
- Konu Sahibi Konu Sahibi
pil tasarrufunu açmama amacımda mail gelmiyor tek sıkııntı o nasıl düzeltebilirim bunu yoksa pil iyi farkındayım ama bu şeyler olmasa daha iyi olabilir mesela yani :d (telefonu yeni aldım batarya alışamadı hızlı bitiyor 1 kere ful boşaltıp doldurdum daha iyi şuan 3 kere daha yaparsam 1 hafta sonra düzelirde kafaya takmam umarım birde 60hz le 120 hz de çok fark var mı pildeTelefonumu genellikle aktif kullanırım, çok dert değil benim için hücre bekleme şeyi. Zaten çok fazla yemiyor, ortalama 1.5 - 2 gün gidiyor aktif kullandığım günlerde ancak oyun oynamıyorum. Pil tasaraffunu açtığımda ve telefonu nadiren kullandığımda pil süresi böyleydi:
Alıntıyı görüntüle
Normal kullanımda ve 120 Hz ekran tazeleme oranında biraz daha iyi olabilirdi dediğim oluyor ama memnunum. Bir ara yazılımsal olarak düzeltirler diye düşünüyorum. SD 860'ın da etkisi var biraz. Sonuçta Poco X3 NFC'deki olduğu gibi SD 732G yok, haliyle biraz daha güce ihtiyacı var. Pil tasarrufu konusunda yine düzeltilebilir yerler var elbette.
Yazılımı çok problemsiz değil, yine de MIUI 12 zamanına göre daha iyi olduğunu söylemek mümkün.
Kullanmadığın zamanlardaki saat aralıklarında otomatik pil tasarrufu açmayı deneyebilirsin, bir nebze işe yarıyor.