Neler Yeni

Yardım Poco X3 Pro hücre bekleme sorunu yaşıyorum.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Bende de aynı sorun var yaklaşık olarak %3-4 civarı bir kayıp oluyor ama bu kadar dert etmiyorum olabilir diyip geçiyorum :)
- İnternet açık bir şekilde uyuyorum ve sabah kalktığımda baya bildirim olduğu için ona bağlıyordum hep
wifi ye bağlı benim telefonumda ama alakası yok ya değişik bir özellik yazılımına az daha özenseler böyle bir sorun kalmaz ama bakalım yeni güncellemelerle neler gelicek
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet merhabalar bu sorunu araştırdım bence yazılımdan kaynaklı çünkü başka bir açıklaması yok 3-4 kişiye sordum aynı yüzdeler aynı sorun ve herkezte var bunun çözümü hat değiştirmek felan değil yalan inanmayın böyle şeylere.<br> İnşh gelecek güncellemeyle düzeltilir bu sorun çünkü dün gece 59 da bıraktığım telefon sabah 53 de idi birkaç kişiye sorduğumda aldığım cevaplar :

Ekler

• 492caf26a0.jpg
    492caf26a0.jpg
    32.2 KB · Hit: 96
  • 1370bba3a1.jpg
    1370bba3a1.jpg
    25.1 KB · Hit: 96
  • a1f36dbefb.jpg
    a1f36dbefb.jpg
    24.8 KB · Hit: 92

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
wifi ye bağlı benim telefonumda ama alakası yok ya değişik bir özellik yazılımına az daha özenseler böyle bir sorun kalmaz ama bakalım yeni güncellemelerle neler gelicek

evet merhabalar bu sorunu araştırdım bence yazılımdan kaynaklı çünkü başka bir açıklaması yok 3-4 kişiye sordum aynı yüzdeler aynı sorun ve herkezte var bunun çözümü hat değiştirmek felan değil yalan inanmayın böyle şeylere.<br> İnşh gelecek güncellemeyle düzeltilir bu sorun çünkü dün gece 59 da bıraktığım telefon sabah 53 de idi birkaç kişiye sorduğumda aldığım cevaplar :
Çok dikkat etmiyordum bende durum böyle. Bu duruma rağmen telefonun pil performansından memnunum. 61 saat olmuş %100' den %37' ye inmiş. Yukarıda görünüyor normalde ama fotoya sığmadı.
1635670321273.png

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
öyle ama 12 şarjını yemiş gibi düşün :)
Öyle düşünmek hata aslında. Yediği şarj 119 mah ve ben bu telefonu 61 saattir şarja takmamışım. Bence sorun değil. Bataryam 5020 Mah.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Öyle düşünmek hata aslında. Yediği şarj 119 mah ve ben bu telefonu 61 saattir şarja takmamışım. Bence sorun değil. Bataryam 5020 Mah.
evet sende haklısın bir şey diyemicem 🤷‍♂️

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Sorunu bilmiyorum ama ben poco x3 pro
ile samsung m51 arasında kalmıştım sonra samsung m51 aldım şuan hiçbir yazılım sorunu yaşamadım ve pili çok iyi arayüzü de aşırı iyi iyiki xiaomi almamışım şuan hiçte pişman değilim

• Hahaha
Reaksiyonlar: john

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Operatöre bağlı olduğundan normal bir kullanım değeri bence pek bir sorun göremedim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
evet sende haklısın bir şey diyemicem 🤷‍♂️
Ayrıca ben sizde de problem olmadığını düşünüyorum. 5160 Mah bataryanızdan sadece 94 mah almış. Toplam bataryanızın %1,84' ü falan. %2 şarj bile yememiş yani totalde aslında. Konuda bir şeyler düşünmek yerine sadece Xiaomi' yi gömen tayfa var yine. Onlar sadece gömmeyi bilir zaten.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Ayrıca ben sizde de problem olmadığını düşünüyorum. 5160 Mah bataryanızdan sadece 94 mah almış. Toplam bataryanızın %1,84' ü falan. %2 şarj bile yememiş yani totalde aslında. Konuda bir şeyler düşünmek yerine sadece Xiaomi' yi gömen tayfa var yine. Onlar sadece gömmeyi bilir zaten.
aynen öyle 👏

Sorunu bilmiyorum ama ben poco x3 pro
ile samsung m51 arasında kalmıştım sonra samsung m51 aldım şuan hiçbir yazılım sorunu yaşamadım ve pili çok iyi arayüzü de aşırı iyi iyiki xiaomi almamışım şuan hiçte pişman değilim
1 - 7000 tl lik bir telefonla 4500tl lik bir telefonu karşılaştırman çok saçma ama poco her türlü daha iyi
2 -yazılımında sıkıntı yok ama buşey hiç olmasa daha iyi olurdu
3 - pilide 2 günü çıkartıyor
4 - artık şu markaya göre önyargıyı bırakın ya bıhtığ yaa

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
aynen öyle 👏

1 - 7000 TL lik bir telefonla 4500tl lik bir telefonu karşılaştırman çok saçma ama poco her türlü daha iyi
Ne alaka ben 4000 tl olduğu zmn aldım ona göre dusun

• Beğen

Erda Yıldırım

80+ Gold
Bence %3 şarj için uğraşmaya değmez

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
aynen öyle 👏

1 - 7000 TL lik bir telefonla 4500tl lik bir telefonu karşılaştırman çok saçma ama poco her türlü daha iyi
Kesinlikle bir onyargım yok arayüzünü pek begenmiyordum benim için kamera da önemliydi samsung almayı tercih ettim yoksa kesinlikle bir önyargım olmaz şuan 7000 tl ye m51 almazdım fiyatı çok artmış ama ben 4000 e aldım şuan gayet memnunum

• Beğen

prmdmnn

80+ Bronze
Telefonumu genellikle aktif kullanırım, çok dert değil benim için hücre bekleme şeyi. Zaten çok fazla yemiyor, ortalama 1.5 - 2 gün gidiyor aktif kullandığım günlerde ancak oyun oynamıyorum. Pil tasaraffunu açtığımda ve telefonu nadiren kullandığımda pil süresi böyleydi:

IMG_20210927_183839.jpg

Normal kullanımda ve 120 Hz ekran tazeleme oranında biraz daha iyi olabilirdi dediğim oluyor ama memnunum. Bir ara yazılımsal olarak düzeltirler diye düşünüyorum. SD 860'ın da etkisi var biraz. Sonuçta Poco X3 NFC'deki olduğu gibi SD 732G yok, haliyle biraz daha güce ihtiyacı var. Pil tasarrufu konusunda yine düzeltilebilir yerler var elbette.

Hocam Xiaomi'nin yazılımı çok problemsiz, hiçbir sorunu yok diyorlar. Neden böyle oldu ki? Allah Allah.
Yazılımı çok problemsiz değil, yine de MIUI 12 zamanına göre daha iyi olduğunu söylemek mümkün.

merhabalar sorun şu telefon gece saatlerinde hücre bekleme sorunu yaşıyor buda pilin azalmasını sağlıyor gece 80 de bıraktığım telefon 76 da felan buluyorum ama pil grafiğinde, gündüzleri de gözüküyor ama geceki kadar sıkıntılı değil
eski telefonumda böyle bir sorun yaşamıyordum xiaomi redmi 8 ondada ilk aldığım zamanlar böyleydi geceleri şarj düşüyordu
yazılım güncellemesi geldikten sonra pil performansı da artmıştı bu sorunun kesinlikle yazılımdan olduğunu düşünüyorum lütfen bi an önce bi çare bulunsun daha yeni aldım telefonu ama zevkimi kıran olay bu oldu :/
( bu durumu yaşayan varsa, çözen varsa veya önerisi olan varsa lütfen bekliyorum teşekkürler...)

Kullanmadığın zamanlardaki saat aralıklarında otomatik pil tasarrufu açmayı deneyebilirsin, bir nebze işe yarıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,879
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom