Neler Yeni

Yardım poco x3pro mu redmi note10s mi

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,077
İsim
.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

kamerasıda iyi olsun istiyorum oyunad oynamak istiyorum ekranın iyi olması 1.sırada sanırım poco x3proda ıps ekran var sanıırım ıps mi iyi yoksa amoledmi ne akdar fark var aralarında
Amoled ekran görüntü kalitesi olarak bariz iyidir.

Bütçeyi biraz daha arttırma şansınız varsa Samsung M52 tercih edin hem işlemci hem ekran hem kamera olarak sizi üzmeyecek bir cihaz, ek olarak 5G desteği de var.

Poco X3 Pro oyun performansı dışında sizi çok memnun etmez, Redmi Note 10S de oyun performansı konusunda sizi çok memnun etmeyecektir 😀

Kadir_1987

80+ Silver

kamerasıda iyi olsun istiyorum oyunad oynamak istiyorum ekranın iyi olması 1.sırada sanırım poco x3proda ıps ekran var sanıırım ıps mi iyi yoksa amoledmi ne akdar fark var aralarında
Kesinlikle telefon da amoled ekran tabikide.
Fakat amacınız önemli.
Oyun odaklı ise.
Şuan da piyasada bu skala da en iyisi Poco diye belirtiyor kullanan arkadaşlar.
Ben de Samsung A71'den geçicem Poco'ya.
Ben oyun odaklı alacağım için hiçbir eksi tarafı umrumda değil.
Sizin de alma amacınız önemli ;)

Erdnckara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Erdinç Kara
Oyun oynayacaksan poco oynamayacaksan note 10s biri amoled ekrana sahip diğeri güçlü işlemci.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amoled ekran görüntü kalitesi olarak bariz iyidir.

Bütçeyi biraz daha arttırma şansınız varsa Samsung M52 tercih edin hem işlemci hem ekran hem kamera olarak sizi üzmeyecek bir cihaz, ek olarak 5G desteği de var.

Poco X3 Pro oyun performansı dışında sizi çok memnun etmez, Redmi Note 10S de oyun performansı konusunda sizi çok memnun etmeyecektir 😀
oyun dışında nasıl memnun etmez kamerası note10s den çokmu düşük yani note10s de 13mp kamera var bunda 20 karasız kaldım açıkçası

yani oyunda oynucam kamerasıda iyi olması önemli ekranda çok önemli ama bi yanda 120hz var işte çok karıştı kafam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle telefon da amoled ekran tabikide.
Fakat amacınız önemli.
Oyun odaklı ise.
Şuan da piyasada bu skala da en iyisi Poco diye belirtiyor kullanan arkadaşlar.
Ben de Samsung A71'den geçicem Poco'ya.
Ben oyun odaklı alacağım için hiçbir eksi tarafı umrumda değil.
Sizin de alma amacınız önemli ;)

Eggg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege Uzun
oyun dışında nasıl memnun etmez kamerası note10s den çokmu düşük yani note10s de 13mp kamera var bunda 20 karasız kaldım açıkçası

yani oyunda oynucam kamerasıda iyi olması önemli ekranda çok önemli ama bi yanda 120hz var işte çok karıştı kafam
Kameranın mp değerinin bir önemi yok kalitede. Internetten karşılaştırmalarına falan bak kamera için.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

120Hz olursa iyi ama hem pil tüketen bir özellik hem de aşırı gerekli değil bence. Telefon ekranı küçük olduğu için 60Hz gayet akıcı oluyor iki cihazı peş peşe denemeden hangisi 60Hz anlaman çok zor.

Kamera olarak X3 Pro iyi değil. Hatta Note 10S bile çok iyi değil o konuda. Ekran olarak net şekilde Note 10S üstün.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
120Hz olursa iyi ama hem pil tüketen bir özellik hem de aşırı gerekli değil bence. Telefon ekranı küçük olduğu için 60Hz gayet akıcı oluyor iki cihazı peş peşe denemeden hangisi 60Hz anlaman çok zor.

Kamera olarak X3 Pro iyi değil. Hatta Note 10S bile çok iyi değil o konuda. Ekran olarak net şekilde Note 10S üstün.
sanırım note 10s alıcam ya nedersiniz

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Hem kamerası hemde oyun performansı arıyorsan samsung a52s, samsung s20 fe, xiomi 11 lite 5g ne öneririm hepsi fp ürünü

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
redmi olabilir

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Sah

Sahsen ben poco f2 almak icin arkadaşımda poco x3 pro almak icin avm gittik ben samsung s20fe aldım arkadaşımda xiaomi 11 lite ne 5g aldi çıktı öyle kamera ve ekran farkı var aralarinda :D

Top Bottom