Android Poco x6 pro custom rom

Reaksiyon skoru
0
Global romdaki poco başlatıcıdan sıkıldım özellikler kısıtlanmış. cihazıma china romu kurmayı düşünüyorum çin pazarındaki k70e romu doğrudan kurulabilirmi cihazların kod adı aynı olduğu için kurulabiliceğini öğrendim yoksa portlanmış olması gerekiyormu ve kurduğum zaman güncellemeleri el ile yapmak zorunda mıyım farklı bir yerde china romda pil optimizasyonunun kötü olduğunu ve aşırı ısındığını söylediler bilgisi olan yardım edebilirmi

Cihazı sat başka bir cihaz al mumkunse snapdragon işlemcili bende de var bu cihaz custom rom olarak çok sınırlı ve olanların hiçbiride stabil değil hepsinin de hemen hemen batarya ömrü aynı zaten custom rom farketmeksizin her türlü ısınıyor bu cihaz özellikle yaz aylarında üstünde yumurta pisirebilecek kadar ısınıyor

Cihazı sat başka bir cihaz al mumkunse snapdragon işlemcili bende de var bu cihaz custom rom olarak çok sınırlı ve olanların hiçbiride stabil değil hepsinin de hemen hemen batarya ömrü aynı zaten custom rom farketmeksizin her türlü ısınıyor bu cihaz özellikle yaz aylarında üstünde yumurta pisirebilecek kadar ısınıyor
Şuan telefon değiştirmek biraz zor benim için telefondaki kısıtlanmış özelliklerin açılmasını istiyorum sadece yaklaşık 1 yıla yakın süredir kullanıyorum ısınma sorunu global sürümde var zaten çin romunda daha fazla olabileceğini sanmıyorum en stabil çalışabilecek romun çin romu olabileceğini düşündüm ama google uygulamalarının olmaması gibi dezavantajları var

Geri