Poco x6 pro nasıl? (Sürdürülebilirlik)

todos

80+
Reaksiyon skoru
1
Bir şey merak ediyorum poco x6 pro sürdürebilirlik açısından (işlemci olarak daha çok)nasıl yani 3 4 yıl için çok fazla yavaşlarmı? Ve su ve toza dayanıklılık çok önemlimi?

Yavaşlamazda 3-4 yıl bir telefonu idare edebilecek misin çoğu kişi telefon ya kırılıp yada başına başka şeyler geldiği için gidiyor performans alır mıyım dersen kullanıma göre Değişir ama normal gündelik kullanımda kurtarır seni

Bir şey merak ediyorum poco x6 pro sürdürebilirlik açısından (işlemci olarak daha çok)nasıl yani 3 4 yıl için çok fazla yavaşlarmı? Ve su ve toza dayanıklılık çok önemlimi?
abimde var mükemmel bir telefon ekran kasa oranı efsane incecik hafif bi telefon ayriyeten hız bakımından çok iyi oyunlardaki fps ler hep 60 ve üzeri hoparlör dolby atmos tertemiz gerçekten çok güçlü seri bi cihaz ayriyeten 1.5m antutu puanına sahip

Yavaşlamazda 3-4 yıl bir telefonu idare edebilecek misin çoğu kişi telefon ya kırılıp yada başına başka şeyler geldiği için gidiyor performans alır mıyım dersen kullanıma göre Değişir ama normal gündelik kullanımda kurtarır se
Evet. Kullanabilirim diye düşünüyorum. 4-5 yıldır "samsung a31" kullanıyorum, ömrü bitti neredeyse oyun oynarken de çok fazla donuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,888
Üyeler
185,188
Son üye
asli_glu
Geri