Neler Yeni

Poco x6 pro nasıl? (Sürdürülebilirlik)

todos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali tekeci
Bir şey merak ediyorum poco x6 pro sürdürebilirlik açısından (işlemci olarak daha çok)nasıl yani 3 4 yıl için çok fazla yavaşlarmı? Ve su ve toza dayanıklılık çok önemlimi?

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Yunus
Yavaşlamazda 3-4 yıl bir telefonu idare edebilecek misin çoğu kişi telefon ya kırılıp yada başına başka şeyler geldiği için gidiyor performans alır mıyım dersen kullanıma göre Değişir ama normal gündelik kullanımda kurtarır seni

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın
Bir şey merak ediyorum poco x6 pro sürdürebilirlik açısından (işlemci olarak daha çok)nasıl yani 3 4 yıl için çok fazla yavaşlarmı? Ve su ve toza dayanıklılık çok önemlimi?
abimde var mükemmel bir telefon ekran kasa oranı efsane incecik hafif bi telefon ayriyeten hız bakımından çok iyi oyunlardaki fps ler hep 60 ve üzeri hoparlör dolby atmos tertemiz gerçekten çok güçlü seri bi cihaz ayriyeten 1.5m antutu puanına sahip

todos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali tekeci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yavaşlamazda 3-4 yıl bir telefonu idare edebilecek misin çoğu kişi telefon ya kırılıp yada başına başka şeyler geldiği için gidiyor performans alır mıyım dersen kullanıma göre Değişir ama normal gündelik kullanımda kurtarır se
Evet. Kullanabilirim diye düşünüyorum. 4-5 yıldır "samsung a31" kullanıyorum, ömrü bitti neredeyse oyun oynarken de çok fazla donuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,697
Üyeler
164,717
Son üye
Herdeja
Top Bottom