Neler Yeni

Podcast için mikrofon ve ses kartı önerisi

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes Budak
Arkadaşlar merhaba , bilgisi olan arkadaşlara danışmak için yazıyorum, şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum , konu şöyle ;
YouTube'a felsefe videoları çekmek, ve Spotify'da podcast yayınlamak istiyorum , ve bunu mesleğime dönüştürmek istiyorum , yani gerçekten uzun vadeli yapmak istediğim bir iş , ve bunu mesleğime dönüştürmek istiyorum. Bu konuda yatırım yapmak istiyorum , ve olabildiğince iyi bir mikrofon ve ses kartı almak istiyorum. Bütçe konusunda 30-40 bin TL'ye kadar bile çıkabilirim, ama gidip 150.000 TL'lik bir şey önermeyin . Ben mikrofondan ve özellikle "SES KARTI" dediğimiz şeyden detaylı bir şekilde anlayan birisi değilim. Araştırdığım forumlarda vesaire özellikle mikrofon kadar "SES KARTINA" da önem verilmesi gerektiğini ve bütçe ayrılması gerektiğini okudum. Bana kısaca ses kartının önemini anlatıp birde mikrofon önerirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim , dediğim gibi bütçe konusunda çok bir derdim yok , yatırım olarak düşünüyorum, ama lütfen 100.000 TL'lik bir şey önermeyin, teşekkürler.

Top Bottom