hayır toys shoptan sıfır paket aldımBu çakma yüksek ihtimal muhtemelen trendyol gibi yerlerden almışsın hiç bir değeri yok çakma olduğu için
avm de toysshoptan aldım arkadaşla farklılık olsun dedik aldıkBu çakma yüksek ihtimal muhtemelen trendyol gibi yerlerden almışsın hiç bir değeri yok çakma olduğu için
Pokemon kartları eBay da satılıyor genelde orada satabilirsinhayır toys shoptan sıfır paket aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
avm de toysshoptan aldım arkadaşla farklılık olsun dedik aldık
Emin olmamakla beraber ederi 149$ sanırım. Bunları sorgulayabileceğin siteler oluyor araştır biraz bulursun. Türkiye de pek alan yok böyle kartları o yüzden satılacağını pek sanmam , koleksiyon kartı bunlar sonuçta.Alıntıyı görüntüle
Bugün açtığım rastgele pokemon kartından bu çıktı herhangi bir bilgisi olan kaç para eder ve nereye satabilirim bilen varmı
Emin olmamakla beraber ederi 149$ sanırım. Bunları sorgulayabileceğin siteler oluyor araştır biraz bulursun. Türkiye de pek alan yok böyle kartları o yüzden satılacağını pek sanmam , koleksiyon kartı bunlar sonuçta.
Pokemon: 10 Rare Lugia Cards & How Much They Are Worth
The master of Arcticuno, Zapdos, and Moltres is also a master of many collector's wallets.gamerant.com
eBay den satmak isterim ama nasıl satıcağımı bilmiyorum hem 18 yaşının altındayım kargosu falan pahalıya gelmezmi bilginiz varsa alabilirmiyimPokemon kartları eBay da satılıyor genelde orada satabilirsin
bence saklaeBay den satmak isterim ama nasıl satıcağımı bilmiyorum hem 18 yaşının altındayım kargosu falan pahalıya gelmezmi bilginiz varsa alabilirmiyim
Kargo ücretini müşteri ödüyor genelde sadece 8 dolar hesap açma ücreti vareBay den satmak isterim ama nasıl satıcağımı bilmiyorum hem 18 yaşının altındayım kargosu falan pahalıya gelmezmi bilginiz varsa alabilirmiyim
Alıntıyı görüntüle
Bugün açtığım rastgele pokemon kartından bu çıktı herhangi bir bilgisi olan kaç para eder ve nereye satabilirim bilen varmı