Neler Yeni

Polis olabilirmiyim fakat...

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Merhabalar ben polis olmak istiyorum fakat bende düz tabanlık var (koşma zıplama merdiven çıkma gibi şeyleri rahat yapabiliyorum) ve yuzumde 15-20 tane ben var (2-3 tanesi büyük geri kalanı küçük)

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
derecen kaç birde polislikte benlere bir şey demiyorlar diye biliyorum msüde bakıyorlar
Dereceyi bilmiyorum ama 10-11 yaşındayken doktora girmistik düz tabansin demislerdi şu andada bakıyorum biraz içe basma var ve taban biraz yere yakın, yere sıfır değil

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda Gezer
Merhabalar ben polis olmak istiyorum fakat bende düz tabanlık var (koşma zıplama merdiven çıkma gibi şeyleri rahat yapabiliyorum) ve yuzumde 15-20 tane ben var (2-3 tanesi büyük geri kalanı küçük)
Düz tabanlık genelde polisliğe engeldir
Yüz, Kol, Bilek gibi bölgelerde 5 metreden belli olabilecek derecede olan Ben, İz, Leke'de Mülakatta Eşgal Belirleyici olduğu için Elenme Sebebidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düz tabanlık genelde polisliğe engeldir
Yüz, Kol, Bilek gibi bölgelerde 5 metreden belli olabilecek derecede olan Ben, İz, Leke'de Mülakatta Eşgal Belirleyici olduğu için Elenme Sebebidir
Ben aldırırsak ve düz tabanlık ameliyatı yaparsak sorun olurmu

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda Gezer
Ben aldırırsak ve düz tabanlık ameliyatı yaparsak sorun olurmu
Ben aldırılsa bile ameliyat izi kalıcağı için genelde eliyorlar

Düz tabanın eleme veya elememe durumu “Polis Sağlık Şartları Yönergesi” adıyla bilinen resmi bir yönergeye dayanır. Bu yönerge, polis adaylarının fiziksel sağlık koşullarını, vücut ölçülerini ve bazı sağlık sertifikalarını belirler. Düz tabanın kabul edilebilirliği de önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,066
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92
Top Bottom